Deleted_1 aynen öyle bende bu yüzden zaten çıkarmıyorum 2 kardeş birbirine yetiyo çok şükür ki gerçekten en fazla merhaba merhaba olması en iyisi yoksa herkesin bir fikri oluyo herkes kendince müdahale ediyo gerek yok cidden

3oda1salonmide ne duymus olabilir işi büyütmüş yani yanlış seyler ima edıyor .. ay Allah öyle insanların serrınden korusun .. dusman degıl öyleleri varken şeytana bile gerek yok

3oda1salonmide herseyi geçtim, çocuğunuzun etiketlenmesine izin vermeyin. Kim oluyorda çocuğunuza deli diyor. Ne hakla! Bir anne nasıl böyle vicdansızca, hadsizce konuşabilir başka bir çocuk hakkında. Kendisininde evladı varmış bu ne terbiyesizlik. Kaldı ki sorunlarınız olsa bile ona ne. Haddini bildirmeli, çocuklarınızın hakkını savunmalisiniz. Hiç kimse benim kızıma böyle hakaretler edemez. Edene muhakkak haddini bildiririm.

bitterdelisi24 kesinlikle öyle farklı şeyler ima eder gibi neler duydum ama söylemem kimse kötü olsun istemem diyo hiçbişey yok biliyorum ama zeytinyağı gibi yüze çıkmaya çalışıyor söyle Allah için ya hadi söyle duyayım dedim eğer bişey olsa illa söylerdi ama geçiştirdi niye çünkü bişey yok suç bastırmaya çalışıyor olay bu

Miniminibirperi bende tam olarak böyle düşündüm işte hani onun da çocuğu var benim çocuğum gerçekten deli olsa bile nasıl söyleyebiliyor ne haddine buna üzülüyorum herkes kendi anneliğine baksın dedim işte bende ben dışarı çıkarmıyorum diye deliymiş çünkü Öylr diyo anlam veremiyorum yani birwz empati kur be benimde çocuğum var bana böyle deseler ne düşünürüm de yani demi ama yok kimse başkasını düşünmüyor hep ben hep ben herkes

3oda1salonmide öyle bir çevreniz varsa sizde onlara fazla saygı göstermeyin derim. Saygı hakedilir. Haketmeyene saygı göstermek sizi yorar. Komşunuza da Allah hidayet ve vicdan versin, ıslah etsin o masum yavrulara uzanan dilini.

3oda1salonmide ama işte sorun cok buyuk ciddi anlamda.. ben şimdi kımseye ima da bulunamamam hele ki namusu hakkında .. insanlarda iyi cesaret var valla

Miniminibirperi amin ecmain gerçekten artık komşuluk da sıfır herkes herkesin kötülüğünü istiyor bunu anladım çok net

bitterdelisi24 laf atmak kolay tabi ardı arkasını düşünen yok bunların da ağızları herşeye dönüyor açıkcası ben pek şaşırmadım yani

Ask_hosmus kesinlikle öyle zaten bir daha asla konuşmam herkes önce aynaya bakmalı sonra karşıya laf söylemeli bence ben ona karışıp laf söylemiyorsam o da söylememeliydi

3oda1salonmide biri benim çocuğuma deli diyecek ve ben sakince telefonu kapatacağım onu cümle aleme rezil eder asıl deliliği gösteririm. herkese herşeyini anlatma fesat lanet karı birde değiştirerek anlatmış ne sen görüş ne çocuğun onun çocuğuyla oynasın huzurun için uzak dur böylelerinden

3oda1salonmide 2/4 yaşındaki çocuk bile sayılmaz daha deli miymiş 😅 guliyim de boşa gitmesin ben olsam o komşuya gider hesap sorar kaynanamla da oturup adam akıllı konuşurdum seni bildiği halde başkasının lafına bakıp sana tavır alıyorsa aranızda ki ilişkide bir sıkıntı var demektir

TombulHatun çok haklısınız ki elimden geldiğince de görüşmüyorum normalde ki aman sıkıntı çıkmasın yine de yüz yüze bakıyoruz diye kestirip de atmıyorum da hal ediyormuş o hareketi

Popy_ kaynanamla konuştum anlattım onun lafına bakarsak işimiz yaş bizim dedim asıl düşüncelerimi onu düşündüğüm için yaptığımı söyledim amacımı ev ayırmak gibi bieşy olamadığını söyledim ki o da anlayışlı zaten ayırmak istiyorsan ayrılalım ama onlara değil bana söyle falan dedi hklı olarak konuştuk anlaştık şükür ama yani anlam veremiyorum bir de hani kendine de bakmıyo kendi çocuğunu değiştiremiyorken benim oğullarımı deli ilan ediyo o beni sinir ediyor ki ben asla senin oğlun şöyle böyle demedim beni ilgilendirmez de huyunu beğenmediğim için mecbur kalmadıkça yan yana getirmeyip geçiyorum bitiyo yani olay bu madem sana göre deli gelme yakın olma bana kapıma geleni kovmak istemiyorum ki yapmadım da bu zamana kadar gelme bitir yani

Wom35 ya işte Allah kahretsin ki öyle biri değilim 25 yaşındayım dhaa hiç biriyle kavga edip saç başa falan girmişliğim yok ki bununla girmek istemedim desem yalan olur ama böyle şeyler yapmadığım için o cesaret olmuyo

3oda1salonmide haklısın anlaşmanıza sevindim canım tek sıkıntı öz torunlarına deli demesi 😐 bebek çocuk istediği şeyi istediği şekilde yapar deli demek çok mantıksız onu da yaşına ver Yapacak bişey yok malesef ha ileri boyuta giderse bu mesele gerekeni yaparsın sen anladığım kadarıyla aklı başında birisin sende nerde ne yapacağını iyi bilirsin