Kızlar merhaba, post biraz uzun ola bilir kusura bakmayın. Sorun şu ki, ben asla eşime ilişki teklif edemiyorum. 3 yıllık evliyiz, ama sadece bi kere ben başlatmış oldum onda da sadece gecelik giyip karşısına geçtiğim için. Çok istekliyim, hatta eşimden daha istekliyim. Çok fantezilerim var, hayalimde muhteşem seks yapıyorum ama uygulamaya gelince asla yapamıyorum. Utanıyormuyum? Hayır. Ama niye böyle bilmiyorum. İlişki sırasında da çok pasifim, herşeyi eşim yapıyor, ben de bişeyler yapıp onu tatmin etmek istiyorum ama yapamıyorum. Son zamanlar gerçekten kafama takıldı bu konu, napiyim nasıl istediğimi belirtiyim lütfen linçlemeden bana bi akıl verin. Eminim benim gibi olan, ne demek istediğimi iyi anlayanlar vardır aranızda siz nasıl yapıyorsunuz nasıl aşdınız bu durumu? İsteklerinizi nasıl söylüyorsunuz? Taktik verin lütfeeen

Bencilsismanpislik yani ben istediğim zaman konuşmalarımdan belli ederom gündüz de akşam için mesaj atarım . Eşim öpme seklimden bile anlar . Bilmiyorum mesaj falan atabilir siniz bence . Akşam sana bişey gostericem derim , akşamı sabirsizlikla bekliyorum derim . Bazen yanıyorum sondurelim mi derim yani bu şekilde

Azramomyy utangaçlık değil aslında mesela ben teklif edersem hoşuna gider biliyorum ama yine de yapamıyorum hergün kendime söz veriyorum ama yok olmuyor niye böyle bilmiyorum aşamıyorum

Teklif etmek derken, benimle bu gece ses yapar mısın demeyeceksin tabiki, arkadaşlarin da dediği gibi istediğini belli edeceksin. Ben yatağa soyunup girerim mesela. O da beni öyle görünce hemen soyunur. Ya da yatarken sarılırım. Sonra elimi yavaşça aşağıya indiririm. Bunun gibi şeyler…

Rengarenk yatağa soyunup ya da gecelikle girdiğim oluyo bazen, ama o zaman yine o beni öyle gördüğü için o başlatmış oluyo. Benim istediğim direk benim başlatmam bunu nasıl yapim 😂 çok saçma bi soru biliyorum ama gerçekten böyle olsun istiyorum