Bencilsismanpislik oncelikle rahat ol o senin eşin en cok yanında rahat edeceğin kisi herseyi akisina birak tabi once aklnda bi kurgula sorna akisina birak misal hadi hayatim biseyler hazirlayim yicek de mutfaga flan gderken birden duvara yasla opmeye başla ellerinle beline saril veya yatakta uyurken birden uzerine cik onun ellerini havaya kaldr ve tut kipirdatmasn diye opmeye basla sen kalcanla hafif hafif daireler ciz oynat sonra sen hareket ederek soyun uzerine bunlari yapmadan once guzel bir ic camasri giy daha sonra cikar onu esinin gozlerini kapat ic camasrnla snra esini soyablrsn sonrasi gelir ztn, yada aksam yatmadan gy guzel geceligini yatagn uzerine yat esine seslen bi gelrmsn diye yani bunun gbi seyler yapablrsn

Bugün baslatacaktim koydum kafaya ki kendisi de der bir kez de sen gel diye çocuğu uyutmaya çalışırken bı baktım diğer odadan horlama sesleri geliyo yok böyle bi sinir 😑😅

Bencilsismanpislik bende senin gibiydimm. Ama zaman zaman azaldı kendime güvenim arttı ve gerçekten daha cok zevkli olmaya başladı. Utanma yerlerden önce karşındaki sevdiğin adam onu düşün zevk almaya bak başka hiç birşey düşünme 🌸

Bencilsismanpislik oncelikle esinle acikca konusmayi ogrenmen gerek bebis. Sonra esin ve sen nelerden hangi noktalardan hoslaniyorsunuz bunu kesfetmen gerek , sonra o noktalara dokunman. İsin icine fantezi de soktun mu esin zaten delirir. Mesela soyle baslayabilirsin , hic tanimiyormus gibo davran kapiyi acarken esini , buyrun falan de o sasirsin once sonra hosgeldin kocam de op icedi gecsin yemek fasli vs sonrasinda git guzel bir gecelik giy , sigara iciyorsaniz pardon beyfendi sigaraniz varmi diyebilirsiniz. Yada baska bir sekilde onunla sanki tanismiyor gibi yapabilirsiniz. Boyle boyle acilin yavas yavas

17 gün sonra

Sekerpare uzun zamandır giremiyodum bitti kuzum ama malesef bişey yapamadım.henüz açıkcası cesaretimi topladım bi kaç sefer ama gereksiz kavgalarımız oldu bu sefer de gurur yaptım sanırım bu iş benim için bitmiştir

Bencilsismanpislik bende 4 yıl olacak evliyim. Bazen mesaj atarım bazen de oğlumu erken uyuturum. Bize kahve yaparım içeriz duşa girerim bı şey isteme bahanesi ile banyoya çağırır suyun altına çekerim isiririm öpmek pek bana göre değil. Bazen yatak odasına çağırırım yatarken falan saçından başlarım okşamaya sonra. Bel altına doğru inerim gerisi kendiliğinden geliyor