8 gün sonra

ZRaporu ya ciddimisin sen beğenince girdim meğerse öyleymiş demek😂

Eskobar kiz 9 gun once post acmis daha hemen oyle ogrenilirmi bebek varmi yok mu?

Eskobar selam canim birsey soracam sen hamile oldugunu anlamismiydin

Mavii__ yok kuzum hiçbi fark yoktu hatta adet olacak gibiydim 10 gün boyunca belirti vs aradık aslında hepberaber ama hemen hemen adet olan insanla aynı belirtiler

Eskobar ya piskolojikmen kendimde belirti aramak istemiyorum , suan sadece akintim geliyor yumurtlama donemime yakin basladi daha devam ediyor , kasiklarim sis gibi agirlik aci hiisediyorum ama korkuyom da kendimce mi diye

Mavii__ yok bekle adetini hayırlısı olsun inşallaah olmadı başka bahara bi gün güller serecek o baharlar size sabredin stres yapmayın

Yok ya ne hamileliği 11 günde belli mi olur benim adetimden 4 hafta sonra öğrendim hamile olduğumu

Mavii__ canım hamile kalırken de adet olurken de aynı şey oluyor. Biliyorum beklediğini postlarda okumuştum. O yüzden herhangi bir duyguya kapılma . Ne kadar süredir olmuyor bilmiyorım da benim de sekizinci ayda oldu.

Arzukesk adetim iki gün gecikti benim hiç gecikmezdi test yaptık hatta ben yapmayacaktım görümcem ısrar etti öyle öğrendim

Cicekliperde ben daha bu 2. Denemem 😁 ama 2 yildir evliyim kendi istegimizle beklemistik