Mavii__ Eskobar ya piskolojikmen kendimde belirti aramak istemiyorum , suan sadece akintim geliyor yumurtlama donemime yakin basladi daha devam ediyor , kasiklarim sis gibi agirlik aci hiisediyorum ama korkuyom da kendimce mi diye
Cicekliperde Mavii__ canım hamile kalırken de adet olurken de aynı şey oluyor. Biliyorum beklediğini postlarda okumuştum. O yüzden herhangi bir duyguya kapılma . Ne kadar süredir olmuyor bilmiyorım da benim de sekizinci ayda oldu.
Eskobar Mavii__ yok bekle adetini hayırlısı olsun inşallaah olmadı başka bahara bi gün güller serecek o baharlar size sabredin stres yapmayın
Arzukesk Yok ya ne hamileliği 11 günde belli mi olur benim adetimden 4 hafta sonra öğrendim hamile olduğumu
Cicekliperde Arzukesk adetim iki gün gecikti benim hiç gecikmezdi test yaptık hatta ben yapmayacaktım görümcem ısrar etti öyle öğrendim
Arzukesk Cicekliperde canım bende adetim 3 gün geçtikten sonra öğrendim adet bitimimden 4 hafta sonra öğrendim dedim
Arzukesk Cicekliperde demek istediğim yumurtlama dönemime az kaldı diyor 1 hafta sonra hamileyim dedi ben ona imkansız diyorum