Rouge Asafmoms of o tartısma burda da olucak şimdi her cinsellik günah postunda yasanıyor yani normalde o kadar günaha dikkat ettik gıybet hasetlik bilmem ne onları bile yapmadık da bir tek oral günahı sorgulamak kaldı cünkü hersey tamam
Polyannacilik Rouge hay ağzını opem net günah ve haram diyorlar ya gerçekten sinirlenmemek elde degil😶😶😶
Asafmoms Rouge canım ben pek fazla bu durumları merak eden birisi değilim tartışma vardı ayetler varmış sanırım günah olduğuyla ilgili bende bilen varsa yazsın tam bilgi almış oluruz diye post açmak istedim benim öyle bir bilgim yok cunki
Asafmoms Polyannacilik bende öyle biliyorum ters ilişki haricinde herşey helal diye biliyorum ama tartışma bendede merak uyandırdı acaba yanlış mı biliyorum diye 😁
Polyannacilik Asafmoms evet o haram çünkü hadistede ayette de geçiyor ama diğeri hakkında net ayet yada net hadis bilgisi yok
Rouge Polyannacilik 💓once gitsinler diger günahlarını düzeltsinler varsın oral kalsın haram olduğunu düşünen de yapmasın olsun bitsin bu kadar tartışmaya ne gerek
Rouge Asafmoms canım post senin bisey demiyorum tabi ama inan 382828 kez acıldı ve hic bir sonuca ulaşmadı hep kitlendi hep uyarıldı modlar tarafından. millet oralin günahından yırtıcaz diye birbirine saldırıp birbirinin günahına girdiler
Nurella_ Sessizlik ahh ahh buraya gelip günah diyor da kendisi başka bir oral postunda bende istiyorum demiş😂 kocaya günah kadına günah değil mi? Koca da nimet yiyor😂
Sekerpare Asafmoms Aynen duruyor hala. Ya oral günah mı değil mi bilmiyorum. Sadece bana saçma geliyor niye bilmiyorum. Eşimde seviyor ama yapmıyorum, yaptırmıyorum. Onun amacı başka diyorum o değil diyorum😂
Sekerpare Asafmoms Yok öyle değil kız 😂😂 Yani o şeyler oral yapmak için değil diyorum 😂😂 onların yeri birbirleri ağızlar değil🤣