Nefedukaa Polyannacilik inşallah doktora gidip geldiğimde biraz rahatlamıştım çünkü görür görmez mantar bu dedi ama geçmeyince bide internetten bakınca sıkıldım işte 😣
Anilla Nefedukaa internete bakmayın ya küçücük seye kanser tümör teşhisi koyuyorlar. En iyisi doktor ne diyorsa onu yapmak vajinal duş almayın şampuan vs degirmemeye çalışın günlük taze ev yapımı yogurt tüketin pamuklu ic çamaşırı giyin mutlaka güneş görsün ic çamaşırınız.
Nefedukaa Rouge Anilla cook cook teşekkür ederim inşallah yoktur. Evet eşimle hep bu yüzden tartışıyoruz merak işte bakıyorum sonra kafaya takıyorum🤦🏼♀️
Rouge Nefedukaa hic internete bakma orda hep herseyin en felaketi yazıyor ya en son karnım agrıyordu bir baktım kanserim google kanser teşhisi koydu cok gecmiş olsun insallah en kısa zamanda gecer sakın kötü seyler düsünme bisey yok doktor da oyle bisey dememiş 🌸
ilayda-17 Nefedukaa bendede hpv virüs var dedı doktor spıralım vardı ozaman altı ay sonra gel tekrar kontrol edelim demıstı altı ay ıcınde spıralımı cıkarttım arı yapıyordu zaten neyse başka bır doktora gittim smear denen seyle kontrol ettı sonuç üç günde cıktı hersey yolunda hıc bır seyın yok dedı bence çok takmayın
Nefedukaa ilayda-17 bende de var spiral hatta 2. Cocuk istiyorum çıkarttırmak icin almıştım bu randevuyu hiç bir agrım yanmam kaşıntım yok ama geçmediğini görünce bi üzüldüm
ilayda-17 Nefedukaa b Nefedukaa dogumdan sonra normaldir Bende var o et parcalari Ama Spirali varken adetim duzenliydi cikarttim adetim sasti bu Arada ic cocuk annesiyim Ama ilk gittim Doktor hpv baslangici demisti Alto ay sonra Gel demesi sebebi bazi hpv Virusler kendilinden dokuluyomus Adetle beraber diyer doktor hic Bir sey yok dedi Cok sukur
Nefedukaa ilayda-17 evet öyle yazıyordu internette de benimde 4 senedir var spiral hep düzenliydi ama neden 4 aydır falan şaştı geç veya erken geliyor artık zamanı geldi dedim çıkarttırmak istedim bakalım ne diyecek
Badiss Merhabalar et parçaları vardı benim görümcemde ben hatta et benidir ama sen gene de hastaneye git dedim gittiğinde siğil olduğu çıktı ortaya o akıntı yapar mı bilemiyorum ama kadın doğuma gitseniz yada dermatolojiye
Nefedukaa Badiss internette de evet bi siğil yazıyor bide hpv görsellerdeki baktığım görüntülere. Akıntım doğumdan sonra hep vardı 4 sene yani 2 kere gittim bunun icin bu 3. Oldu maalesef çözüm bulamadık şimdi 2 aydır et parçaları çıktı o yüzden smear yapacakmış
ilayda-17 Nefedukaa Git bi Doktora ne diyecek cnm banada haber ver Merak ettim insallah Iyi sonuclarla donersin doktordan 🌺