garipbirisi Kızlar acaba birlikte olmanız ne kadar sürüyor? Bizim 20-25 dakika oda eşim kendini tutuyor o şekilde o kadar sürüyor yani bence çok çabuk olup bittiğe geliyor ya da ben mi çok abartiyorum azgın falan miyim 🙈🙈
Nur29 Diloland canim geciktirici sprey alıp eczaneden kulanın 3 katı etki yaratıyor çok faydasını görürsünüz ,ve ilişki süresi ne kadar uzarsa okdr çok erken boşalır sık sık olursa uzun sürüyor
rafadanyumurta en az 40 dk olmalı normalde aslında. Ama Türkiye’de erken boşalma erkeklerde genel bir sorun maalesef. Çoğu kadın yıllarca orgazmı tadamıyor bu yüzden.
BQuen garipbirisi Bence sürelere çok takılmamak lazım aşırı olmadığı sürece sıkıntı yok zaten herkesin orgazm olma süresi farklı. Bence önemli olan ilişki bittiğinde iki tarafında tatmin olmuş doymuş olması eğer geçen süre sizi tatmin etmiyorsa ön sevişmeyi uzatabilirsiniz belki biraz. Ya da eşiniz sizi önden biraz elle ya da oralla rahatlatabilir
Emnes garipbirisi çocuktan sonra yarım saatte düştü. Ama renklerdirmek İçin yetişkin jengası almaya karar verdim
Mucize2 Çocukların uyanmayacağından eminsem uzatıyoruz 2 saat sürüyor ama çocuklar her an uyanabilir gibi bişey olunca yarım saate bitiriyoruz hızlı hızlı 😂
alinaannee garipbirisi bazen beş dakika bazen 1 saat😆 canımız nasıl isterse duruma göre değişiyor pozisyon değişikliği süreyi uzatıyor canım deneyebilirsiniz
Nur29 Diloland black Bery bende eczacının önerisiyle aldım internete o konuda pek güvenmiyorum fiyatı çok uygun ben 60 liraya fln almıştım herhalde asla pişman olmazsınız ilişkiniz heycan kazanır bizim ilişki boyutunun çok değişti keşke önce kulansaymisiz diyoruz
Anonimhatun garipbirisi ilki yarım saat sürüyor ben doymadığım için daha üstünden kalkmadan ikinciye geçiyoruz oda yarım saatten fazla sürüyor ve ertesi gün vajinam çok ağrıdığı için iki gün mola verip tekrar devam aynı şekilde 🤭😂