Merhaba kızlar ben evlenelı 1 yıl oldu hala hamile kalmadım sız kaç zaman içinde hamile kaldınız bu durum beni çok üzüyo

deleted_13142 sizinle aynıyız bende bir yıldır evliyim ve hiç korunmadık ama yok herşeyin hayırlısı olsun inşallah doktora gittiniz mi hiç

Deleted_1 evet gitim hic bir sorun oldunu soyledi hersey yolunda dedi Allahtan hayirlisi insallah en yakin zamanda olur Allah herkes isteyene versin amin

deleted_13142 İlk geceden hamile kaldım bir sorununuz yoksa biraz da şans gerçekten daha dün evliliğimin 1. Yılı doldu ikiz annesiyim😊 rabbim size de tattırsın inşallah🤲

deleted_13142 canım bende 1 yıldır deniyorum hiç hormon testi ya da bilmıyorum başka testler yaptırdınız mı int araştırıyorum tam birşey bulamadım nelere baktırmak lazım acaba yavaş yavaş baktırmak istiyorum artık

Sadem
            Valla ben kadin doğum gitm orda baktırdem
            Hiç bir problem yok dedi ben gene korunmuyorum
            Bıde sen kaç yaşındasın canım

Allah her isteyene versin

deleted_13142 herkes aynı olmayabiliyor şartlar denk gelmesi vs ilk çocuğum ilk ayımızda oldu 2. 4 ay korunmasız iliskiden sonra oldu eşim korunuyordu yani ben bile değil hormonları falan etkileyen bisey yoktu bile, nasip yani bir sorun yoksa elbet olacaktır eskilerden de hep duyarım benim 2 benim 4 sene vs çocuğum olmadı diye Bi hocam vardı 3 4 sene olmuyor sonra Bi tane oluyor ondan sonra 8 sene yine olmuyor nasip yani var Bi hikmeti elbette ama sagliksal bisey çıkmıyorsa yapacak bisey yok 🤷‍♀️beslenmenize dikkat ediyor musunuz propolis polen ari sütü vs kullanıyor musunuz

deleted_13142 Ben 16 yasinda anne oldum gerdek gecesi hamile kalmisim Ve Iki aylik olunca ögrendim Cok kücuktum Hic anlamadim kusmasam yine anlamazdim

deleted_13142 geliyor diye söylüyor doktorlar canım dogurganligi arttırıyormus bende ilk 2 ay olmayınca propolisli ari sütlü ham bal kullandım eşimde kullandı yani 1 ay daha adet gördüm sonraki ay hamileydim. Dene inşallah faydası olur

11 gün sonra

deleted_13142 kimseyle kendinizi kıyaslamayın benimde hiçbir problemim yoktu ama her ay negatif negatif çıkıyordu ovulasyon testiyle denedim meğer günlerim başkaymış o ay hamile kaldım o yüzden bi kaç ay da ovulasyon testi deneyin

deleted_13142 1. Yılımda kimyasal gebelikten düşük yaptım.2 sene sonunda çocuğum oldu şuan 10 aylık illk gebelikler her zaman daha zor oluyor derler . Hergun veya 2 günde 2 ilişkiye girmek gerek

Mucize2 ya ben ovulasyon kullanıyorum yumurtlama günleri üst üste deniyoruz çatlamayı da görüyorum bir günde onu değerlendiriyoruz acaba çatlamayıda 2 3 gün mü değerlendirmem lazım nerede hata yapıyorum doktor bir sorunun yok dedi