Az önce Instagram’da takip ettiğim biri Annem yoğun bakımda dua edin diye hikaye attı.O hikâyeyi gördüğümden beri modum düşük sanki Allah korusun Anneme, babama, bana, eşime, kardeşime, çocuğuma kötü bişey olacağı aklıma geliyor, yani herşeyi düşündüm ve ağladım.Ölümden korkuyorum.Hep çoğu zaman aklımda oluyo ölüm,sevdiklerime ya da bana bişey olacakmış gibi hissediyorum ve tüm modum düşüyo.Boyle düşünmekten çok yoruldum artık hiçbir şey yapmak istemiyorum içimden gelmiyor, zaten ölecez, ya ölürsek diye düşünüyorum sürekli.Anksiyete bu mu oluyor ve bu durum nasıl geçer ??

Prenssannesi anlattığın şey insanı bir duygu :) yani herkese olur .. empati kurmuşsun kendını odaklama şükret Allah’a bırak olacak olsn zaten olur .. ama iyi düşün guzel düşün

Prenssannesi herkes öyle herkes sevdiğini kaybetmekten korkar bu cok normal ama hemen kendine gelip suan var olmalarının tadını çıkarmak gerek cünkü hayat bu hepimiz ölücez varken tadını çıkarıp en iyi sekilde iletişim kurucaz o anılar kalıcak olay bu sadece bazılarımız daha cok vakit geçirebiliyor sevdikleriyle kimisi de daha kısa ama hepsi biticek malesef ki ..aslında ölüm bir kurtulustur cok günahı olan insanlar ölümden korkarlar biz bunları düzeltmeye calısıcaz iyi biri olmaya calısıcaz ve ölümden korkmicaz