Ceydaaa2259 uuuu etkileyici 😁😁eşimin de en sevdiği renk ama Trendyoldan baktım da yorumu iyi hiçbir gecelik bulmadım desem 🥺
Eş özlemi , sürpriz
Ablanizgeldiii
Dur ben almıştım geçenlerde link atıyım beğendim yaniii 😂
https://ty.gl/htx0t79vtw
Tarzın uyarsa alırsınnn 😘
Ceydaaa2259 ayy bende bunu aldım geçen bizde ayrıyız ben yazlıktayım çocuklarla eşimin iş yerine gönderdim 😂 eve gelince bakmış 3 at diyosun yani dedi dedim çocukları annene sat diyorum eve kadar dayanamam o zaman diyo 😂😂 bizde kavuşacaz İnşallah az kaldı 🙏🏼
Ablanizgeldiii Kayınvalidene ne canım orası sizin odanız neden ayıp olsun süsle tabi adamında çok hoşuna gider👌Siz evlisiniz neden ayıp olabileceğini düşündünki?
Ablanizgeldiii benim de çocukluğum 🥳 yap gitsin
Ablanizgeldiii otele gidin canım en iyisi tadını çıkart 3 4 saat kalın eve gelin mis gibi bırak k.v. çocukları oh kebap
Mucize2
Benimde lohusalığım bitti tam kavuşucaz derken regl oldum yaaa onun bitmesini bekliyorum 😂😂😂
Ceydaaa2259 ooo baya güzelmiş ya ama bende göğüs çok yok yakışır mı acaba
Yasak_elma yaa büyüğümüz ya odayı öyle süslü görürse utanıyorum ya bide gidip duş almalar falan 😄😄
Ablanizgeldiii şimdi bu odayı süsleyecek oluyorsunuz ya ne yapiyorsunu gramafon kağıdından kedi merdiveni mi yapiyorsunuz , ışıldak mi takiyorsunuz ne yapıyorsunuz.bayrakmi asiyorsinuz ,kurdele mi takiyorsunuz ya bacım süsleme ne ya ambians ,ortam hazırlayacağım desene . 😆😆😆😆Dalga geçme deme boşver sende gül geç .
Yusra 😄😄lahmacun daha iyi
Bircicekbirbocekannesi bak vazgeçtim donlarimi asacam duvara
Ablanizgeldiii
Yakışır herhalde kız niye yakışmasın
Denemeden bilemeyiz 😂
Ceydaaa2259 ayy o çok fena oluyo ya zaten son zamanlar da zor oluyo hamilelikte 😂
Ceydaaa2259 hadi ınslh alcm çünkü 😄
Ablanizgeldiii İyı ozaman su sesiniz duş sesiniz duyulmasın diye sekste yapmayın eniyisi ayıp ya aaa çok ayıp sakın🙄🙄
Yasak_elma 😄😄 onsuz olmaz
Ablanizgeldiii
Al kıııız 😂😂