Dun acile götürdük böbrek genişlemesi var oğlumda. 2 haftadır çiş yapmıyordu leke olarak bazen yapıyordu ama 1 damla belkide ultrasyon gününü bekliyorduk ama ileri tarihteydo bekleyemedik su 1 haftadirda gece bağırıyordu sürekli bugun acile gittik oncelik verdiler hemen neden getirmediniz cok tehlikeli dediler. Kan aldilar temiz çıktı idrar istediler oğlum çiş yapmiyorki nasıl versin bekledik yapmadi 🥺 sontayla aldılar 3 şırınga çiş çıkardılar şırınganin biri büyüktü dokyor nekadar dolmuş dedi 🥺 idrarida temiz çıktı kac doktor aradik acil o çocuğu gormem lazim cabuk goturun dediler🥺 doktorda ultrasyona girmesi lazim bobrekten kaynakli olabilir dedi🥺 ağlayıp duruyorum internette böbrek yetmezligi falan diyor suan bunları yazarken oğlum uykuda bağırıyor kendisi prematüre bebek hastanelerden çıkamadık tam biri gecti derken simdi bu cok üzülüyorum ne olur dua edin yarin ultrasyona gidicez böbreği temiz çıksın birşey çıkmasın. İdrar yolu enfeksiyonuna bile raziydim ilacla gecer dedim. Bobreginden sıkıntı olmasin diye fua ettim. İnsallah yarin bu ağlayan yüzüm güler çok üzülüyorum 🥺