• Muhabbet
  • Eşimden öyle nefret ediyorum ki nasıl aynı yastığa baş koyarım bilemiyorum

Eskobar hiç hikayemi bilmeden konuşmayın küçüğüm demedim size ben herkes çocukla düzelir dedi ben ne bilebilirdim ikiz olacağını zaten evlatlarıma yeni kavuştum elimden almıştı 1aydır

Sevdalugunhicsarmadi defalarca dedim büyüklerime büyüklerim bir süre sonra düzelir derdi ama düzelmedi daha berbatlaştı hala boşanmak istemiyorum benim dostum var düşmanım var neden dillerine düşeyim hepsinin gözleri üstündeyken evlatlarım kendi evinde yuvasında büyüsün istiyorum ama bu adamında görmek istemiyorum

Sizin bu istediğinize uygun çok güzel bir ata sözü var hem ayranım dökülmesin hem tövbe ya rabbim adam neyse odur çocukla falan düzelmez düzelecek olsa bi tane varmış zaten onunla düzelirdi sizin bu yaptığınız batan gemiye yolcu almak ayrıca boşanmış boşanmıştır dul eşi ölene denir aynı evde kaldığın sürece yatağına girmek zorundasın

hayallerim_02 başına geleni hakediyorsun o zaman nedeyelim yani hem adamı istemiyorsun hemde bosanmiyorsun gelmişsin burda dert yanıyorsun oturcan o zaman gotunun üstüne el neder diyorsun elalem için yaşama kendin için yasa mutsuz olduğun yerde durma verebilecek tavsiye bu

hayallerim_02 Ya bu deveyi güdeceksin yada bu diyardan gideceksin arkadaş başka çare yok🤷‍♀️Adam he siz bu evde durunda ben gideyim aman nikahımızda bozulmasın buarada mı diyecek?Çok anlamlandıramadım ben açıkcası🤷‍♀️

hayallerim_02 1.dul olmuyorsun evlenip ayrılmış bekar oluyorsun 2.si ailen niye karışıyor senin evliliğine ortada mutsuz bir evlilik var yürümüyor bitir gitsin ha ailen arkanda durmuyormu çocuklarınla kendin ayakta dur çalış çabala kendi kendine yetebil aileye şart değil ki

hayallerim_02 mutsuz evlilikte yavruların ne kadar mutlu olabilir ki ? Kendi sonunu kendi ellerinle hazırlıyorsun eşine katlanarak, üzüldüm nereden baksan elde kalıyor soylediklerin tutulur bir yanı yok … Allah yardımcın olsun .

hayallerim_02 Ben senin ne istediğini anladım karı koca ilişkimiz olmasın hocam eve baksın çocukları ile ilgilensin yeter diyorsun ama maalesef o yatağa girmek zorundasın. Erkeklerin bu hayatta ellerindeki en büyük güç kendilerine göre para ve cinsellik. Eşin de ben bu eve bakıyorum o zaman sen de yatağıma gireceksin diyecek. Böyle yazınca mide bulandırıcı Ama sen de biliyorsun gerçekler Bu şekilde aileleriniz biraz eski kafalı sanırım. Sen de onlardan etkilenmişsin dostum var düşmanım var diyorsun ama boşanmak normal boşanana kötü gözle bakan kendi yediği haltlara baksın. Boşanmak ayıp deyip boşanamayanlar evliyken her türlü halt yiyor sonu ya Müge anlı oluyor ya Esra Erol. Ayrıca çocuklarım kendi evinde büyüsün diyorsun ama çocuklar sandığımız kadar aptal değiller anne baba arasındaki bütün iletişim doğrudan onlara yansıyor sevgi dolu bir evde büyüyen çocukla sevgisiz bir evde büyüyen çocuk çok fark ediyor. Benim sana naçizane tavsiyem geçmişi silip yeni bir sayfa açabiliyorsan eşinden fazla beklentiye girmeden o şekilde hayatına devam et ama sürekli kavga gürültü olacak geçmişin gayretini gideceğim diyorsan bunu çocuklarını yaşatmaya hakkın yok. Eğer evi terk edip gidecek bir yerim yok ya da orada çocuklarım mutlu olmaz diyorsan o zaman evdeki şartları iyileştirmeye çalışacaksın.

Cicikiz Yazıklar olsun sizin gibi kadınlara ne olursa olsun hak ediyorsun denir mi? Ne biçim insanlarsiniz siz hepiniz kadını yerden yere vurmussunuz herkesin yetiştirilme tarzı farklı öyle görmüş,öyle öğrenmiş doğal olarak öyle düşünüyor. Ailesi öyle yetiştirmiş siz nasıl bir kadına hak ediyorsun dersiniz hiç mi vicdan merhamet yok sizde

Cicikiz Elalem ne derciler her yerde her tarafta var da elalemi bu kadar ciddiye almak çok saçma. Benim dostum , arkadaşım benim yanımda olur zaten . Elalem de ne düşünürse düşünsün. Gencecik kızcağızın düşündüğü şeylere bak.

hayallerim_02 Türkiye Cumhuriyetin de kimlikler de bile o yazdığınız ‘DUL’ ibaresi kaldırılmışken saçma bir şekilde dile getirmeniz fazlasıyla terbiyesizlik. Benim annem babam da boşandı annem dul değil artık bekar bunu o cahil kafanıza sokun sizin gibiler yüzünden eşinden boşanmış dul orospu dur gözüyle bakılıyor git ve önce kendini terbiye et sonra da usulca git boşan hadi

Aramsamsam işte kadıncağız da tam bundan korkuyor bence çünkü bu ülkede kadın ve adamın cümleleri bile eşit değil eşi arkasından kim bilir neler yapacak neler diyecek elalem de haketmistir böyleleri hakkediyor diyecek. İnsanlar kültürleri gereği bize ters gelen şeyler yapabilir konuşabilir ama önce empati gerekli karşındaki hemcinsine hakkediyor diyen bir kadın nasıl yardımcı olabilir nasıl halinden anlayabilir ki tek bildikleri yerden yere vurmak turkiyede cidden kadının en büyük düşmanı yine kadın

Rosee bence çok yanlış bir üslup bu sen eğitim almış kendini geliştirmiş ve bunun bilincinde olabilirsin ama farkındasın ki o kadın değil. Böyle yaparak onu kırıyorsunuz geri adım atmasına sebep oluyorsunuz yureklendirmek varken resmen asagiliyorsunuz sen cahilsin demek git öğren demek onu sadece susturur ama aynıdır iyi güzel konuşup iki öğüt vermek belkide o kadının içinde umut ışığı yakacak cidden çok kötü insanlarsınız cahillik geçicidir ama vicdan yoksunu olmak ebedidir. Allah size şifa versin

Aramsamsam hakediyor hala söylüyorum hakediyor hakediyor merhametle vicdanla alakası yok karşıma biri gelse böyle onada derim hakediyorsun diyee

Aramsamsam asıl sizin gibielre yazıklar olsun her türlü şeyi görcen hem boşanmicak millet neder diye hemde adamın yatağına girmek istemiyorum diyor bak sen zorla sex yapsın gururunu hala ayaklar altına almaya devam etsin çünkü hakediyor bende 23 yaşındayım. iki çocuğum var öyle muamele görücem de eşimi postalamicam kim ne derse desin

_Mandela_ Ben bu kafanın bolca olduğu bir şehirde büyüdüm fazlasıyla böyle insanlardan tükendim bunun okuyup eğitim almakla bir ilgisi yok benim annem boşanmış biri olarak o söylediği dul kelimesi ve altında yatan şeyleri az çok tahmin ediyorum. Diğer yazdıklarına zaten bir şey yazmadım

Rosee evet benim annem de boşandı ve tekrar evlendi ama bakın bu biraz da ailenin bize verdiği eğitimle alakalı çocuk anneden ne görürse onu yapar anne güçlüyse çocuk güçlüdür. Anne bilinçliyse çocuk da bilinçlidir. Bu büyürken de böyledir anne basanmayi bir rezillik olarak gosterdiyse bu hanımefendiye de rezillik kaba tabirle bu ülkedeki dulluk anlamına geliyor. Ama biz de bu kadına cahilsin şöyle böylesin dersek çevresinden duydukları yetmezmiş gibi bir de burada onu linçlersek zaten kötü durumda olan bir kadına ne kadar yardımcı olmuş olabiliriz ki