Selam hanimlar; Yoktum uzun zamandir, canim sıkkın yazmak istedim.
Derdimi dinleyen, anlayan, iki guzel kelam eden olur belki diye yaziyorum.
Biz 4 senelik evliyiz, oncesinde de 3 yildir beraberdik. Cok asiktik, ruh esimdi. Cocugumuz olana kadar ettigimiz kavgalar sayiliydi.
Daha 8 aylik evliyken dogru duzgun dusunmeden bir hevesle hadi cocuk yapalim dedik. Hemen oldu. Ve eminim bunu cogu kisi yasadi, yasiyor, yasayacak. Ne istedigimden haberim yokmus. Cok zorlandim annelikte, pandeminin etkisiyle de-calisiyordum hop gazli bir bebekle eve kapandim- cok bocaladim. Esim babalik gorevini olabildigince yerine getirdi, getiriyor; ama beni ihmal ediyor sanki. İsleri cok yogun ve stresli. Bahanesi bu.
Neyse kizim suan 2.5 yasinda ve ben kendimce buyuk mucadeleler vererek-psikolojik tedavi aldim–annelige adaptasyon- iste elimdekilerle mutlu olmaya calisarak imkanlarim icin sukrederek esime adimlar atarak ne istedigimi ne bekledigimi acikca anlatarak olmadi uzun uzun mesajlar atarak buralara geldim. Her defasinda da seni ik gunki gibi seviyorum, aileme onem veriyorum, git bak daha dikkatli ozenli davranacagim cevabii aldim. Ama sadece laf.
Bana gore cok is yapiyorum hem calisiyorum hem eve bakiyorum hem cocuga hem her seye. Ama armizda bir esitsizlikvar ve takdir gormek, pohpohlanmak, dinlenmek, anlasilmak istiyorum, beklentilerim yerine gelmediginden hep soyleniyorum.
Ben her seyi dusunurum misal disari cikacaksak yiyecegi, icecegi, islak mendili bilmem nesi esim bir hazirlanir, ben demeden pek dusunmez, soyleyince yapar ancak. Mesela kizima karsi oldukca sakin, sabirliyimdir, kolay kolay bagirmam. Ama boguldugumda olur, hepimize oldugu gibi. Neyse en sonki olayi anlatayim. Bayramda lafi acildi gorumcem sen hic Gökçe’ye kizar misin dedi tabiki dedim aaa oyle mi cok sakinsin sasirdim dedi.esim lafa girdi ooo kizar tabi dedi pek sabirli degil. ay nasil sinirlendim. sanirsin evde cicugu dovup disarda sakin anne rolu yapiyorum.
Bu bir olay sadece. Beni takdir etmedigi gibi kendisi benim gosterdigim sabrin ve ozverinin ceyregini bile gostermiyorken beni takdir eden gorumcemin karsisinda beni gomdu. kotu niyetli degildi ama dusuncesizdi.biz hep bunun gibi olaylar yasiyoruz