Bosunadelirmedik bence erkekler düz zekaya sahip oldugu için ana odaklanıyor oysa biz kadınlar bu erkeklere bigünde kırılıp küsmüyoruz ki hep Bi içimize atıp bekliyoruz bekliyoruz bekliyoruz ama sonuc ne oluyor kadın Bi patlıyor e noldu smdi bu konuya sinirlenir mi sen cok sinirlisin diye adımız cıkıyo olay yine suc bize kalıyor basmıyor bacım basmıyor su erkeklerin kafası kadınların istek ve arzularını karsılamaya yetmiyor halbu ki eve gelince hayatım nasılsın günün nasıldı kızımız veya oglumuz nasıldı yardım etmemi İstedigin Bi durum var mı gibi tek bir cümle etse biz zaten mutlu oluruz ki destek ve ihtiyacı görmediğimiz için hep biz cabalıyoruz dediginiz gibi dışarı cıkarken dahi herseyi anne hallediyor olabilecek yagmur yagısını dahi düşünüp balkondaki camasırları alıyım der evde corba olsun gelir gelmez cocugumu doyururum der dışarı cıkarken gec kalma ihtimalini düşünüp yanıma ek gıda alıyım der sıcak soguk terleme veya üstüne bişey dökme durumuna göre kıyafetler ayarlar dışarı cıkar üşüdümü terledimi devamlı kontrol eder biz kadınlar bazen beynimizi gereğinden fazla yoruyoruz esler napıyo alt üst kombin edip ben hazırım diyor yahu cocugu tut be adam 2 dk bak ilgilen bu kadın sabahtan beri kosturuyo evde hazırlansın demi ama yok kendimize gelince hadi hadi diyolar sanki yatıp yatıp hazırlanmaya kalkmısız gibi bundan da gectim anneyiz diye süper kahraman oldugumuzu düşünüyorlar halbu ki hala bir insanız sevilmeye ilgi görmeye hatta cocuguylaa yorulduğu için daha fazla ilgi ve güzel söz bekleyen bir anneyiz ama işte ANLAYANA🥺