Ayynoluyooo Merhaba kızlar 2 gündür vajinamda kaşıntı iç kısımlarında beyazımsı kuruluk görüyorum doktorlar izinde olduğu için doktora gidemiyorum aranızda bu durumu yaşayan biri bana krem önerebilir mi pazartesi doktora muayene olana kadar idare edebilmem için
Ruzgarin_kadini Ayynoluyooo herkesin vajinasına herkes karışamaz 😁😁şaka şaka anlattığın şey mantara benziyo krem önermem belki iyi gelmez yani vücutlar farklı neticede ama her lavobaya girdiğinizde vajinanızı yıkadığınız suya biraz sirke karıştırıp yıkarsanız kaşıntıyı alır hatta mantara da iyi gelir
Annesi-bebesi Ayynoluyooo sanırım mantar olmuşsunz kuru tutmak lazım pamuklu iç çamaşırı kullanın mutlaka günlük ped filan kullanmayın birde travazol kaşıntıyı alıyor doktora gdene kadar en azndan rahatlatır sizi
Mucizee Ayynoluyooo aynı sorun bende de var canım bende yeni post açtım Enfeksiyon veya mantar diyolar haftaya hastaneye gidicem bende
Deleted_1 Polyannacilik koz onu bende yaptım doktor çok kızdı rahatlatır ama vajinada çatlaklara sebep olur dedi çatladıkça enfeksiyon yayılır dedi bidaha sakın yapma dedi🤦♀️
arman Ayynoluyooo 3 hafta önce yaşadım aynı problemi. Eczaneden aldım kaşıntı için krem ve fitil 3 günde düzeldi. Bir danışın isterseniz sizce eczaneye
Aynnkrdsm Deleted_1 Ben tedavi sirasinda yaptim. Iyi geldi ama sirkeyi sulandirip yikadim. Yogurt suyu ile sildim.
Polyannacilik Deleted_1 aaa gerçekten mi öğrendiğim iyi oldu sürekli yapıyordum ben rahatlatiyordu beni
Deleted_1 Aynnkrdsm bende sulandırıp onunla yıkadım bana da aşırı iyi geldi ama doktor çok yanlış dedi içten acayip kötü yapıyormuş sadece rahatlatır iyileştirmez aksine daha kötü yapar dedi