Annesi-bebesi Ayynoluyooo sanırım mantar olmuşsunz kuru tutmak lazım pamuklu iç çamaşırı kullanın mutlaka günlük ped filan kullanmayın birde travazol kaşıntıyı alıyor doktora gdene kadar en azndan rahatlatır sizi
Deleted_1 Polyannacilik koz onu bende yaptım doktor çok kızdı rahatlatır ama vajinada çatlaklara sebep olur dedi çatladıkça enfeksiyon yayılır dedi bidaha sakın yapma dedi🤦♀️
Mucizee Ayynoluyooo aynı sorun bende de var canım bende yeni post açtım Enfeksiyon veya mantar diyolar haftaya hastaneye gidicem bende
arman Ayynoluyooo 3 hafta önce yaşadım aynı problemi. Eczaneden aldım kaşıntı için krem ve fitil 3 günde düzeldi. Bir danışın isterseniz sizce eczaneye
Aynnkrdsm Deleted_1 Ben tedavi sirasinda yaptim. Iyi geldi ama sirkeyi sulandirip yikadim. Yogurt suyu ile sildim.
Polyannacilik Deleted_1 aaa gerçekten mi öğrendiğim iyi oldu sürekli yapıyordum ben rahatlatiyordu beni
Deleted_1 Aynnkrdsm bende sulandırıp onunla yıkadım bana da aşırı iyi geldi ama doktor çok yanlış dedi içten acayip kötü yapıyormuş sadece rahatlatır iyileştirmez aksine daha kötü yapar dedi