Bibebekbianne cinsellik yasarken cekinmeniz gerekmiyor , esiniz o sizin. Sizi ve esinizi mutlu edecek herseyi yapabilirsiniz ikinizinde rizasi oldugu takdirde. Ben esimi bazen tanimiyormus gibi yapiyorum oda beni yeniden tavlamaya calisiyor mesela , arada boyle degisiklikler hos oluyor. Mesela dusunun dun sizin hosunuza gercekten gitti mi ? Gittiyse bitmistir. Sadece yatip adamin isini bitirmesiyle ne siz nede adam zevk alir. İki gune bikarsiniz. Cinsellik maalesef turkiyede tabu ama esinizle konusmayacaksiniz , yasamayacaksinizda kimle konusup yasayacaksiniz ki ? Bazen biz hic birlikte olmayip sadece temas ediyoruz. Bunda benim hamileligimin riskleri etkiliydi gerci ama bu bile birsey. Esinizle konusup bu tabulari astiginiz zaman inanin daha mutlu bir hayatiniz olacak cunku ev arkadasligi ve evliligi ayiran en buyuk sey cinsellik. Ne kadardir evlisiniz bilmiyorum ama inanin yatakta aktif olmak kadin icinde cok guzel son hazirliyor. Hersey bittiginde sarilip dinlenmek , beraber dus almak vesaire daha guzel geliyor. İnanin saglikli iliskilerde hep iletisim ondedir. En basit seyde bile. Kocan kiz sars bi kendini az utangacligi at deki ben bu adamin bordo defterini almisim harcarim boyle isi , sonra git kocanla konus , mesela cekindigini de soyle neden cekindigini de acikla. İnan evliliginiz hem tek duze olmaktan cikacak hemde sen ve esin daha cok zevk alacaksiniz…