Bibebekbianne kiz size evi yikacak kadar ses cikarin demedim :D ama yani bosta durma kocan o senin. Utanma mutanma at gitsin , 2.5 yasinda evladim var diyorsun bir de puu sana , hala utaniyor kocasindan , ben daha ilkini doguracam (gelmeye karar verirse :D ) bende utanma diye bir sey yok… Saka bir yana ben sana guveniyorum halledersin sen :) hem biz kadinlar ne istersek aliriz bi cocuk mu engel… Cocugun elbet uyuyacak giyin sikir sikir de gel kocacim yatak odasinda bisi gostercem sana , ben bazen gidip sesleniyorum hayatim bir baksana x seyi yapamadim (atiyorum bazayi kaldiramadim vs) herif geliyor beni goruyor sok , yap boyle suprizler ama sessiz yap aman evladin cildirmasin… Bu arada oda gececek emin ol , kardesim de babami yataktan kovardi o benim sen git diye , acikla guzelce anlayana kadar sakince atlatir. En kotu pedagog yardimi al , bunlar kotu seyler degil , pedagoga gitmen seni yetersiz yapmaz esini ihmal eden kadin yapmaz… Ulkemizde hersey tabu ama yikacagim ben bu dusunceleri…