Prensesannesiiiiii Arzu1 beni anladınız çok sagolun teşekkür ederim gerçekten öyle ben akıl hastasmiyım durduk yere tartışmam herhangi bir el hareketi dahi olmadı olmazda ama benimle asla aşşaglayici konusamaz
Arzu1 Prensesannesiiiiii evlat söz konusu olunca tabikide insan ne yapacağını şaşırıyor bende bikere yasadim bu durumu o yüzden anliyorum sizi kac gece uykusuz halimle artk son rade hastaneye koşturdum Tabi onun oncesinde de gitmistim artk bitap bi halde bebeğimin neden boyle oldugunu bari ilac verin belki etki eder muane bile etmeden normaldir sudan kaynakli falan dedi yaa bebek katıla katıla agliyor elini uzatip muane etmedi en son sizi sikayet ederim boyle seymi olur bebegime birsey olursa sorumlusu sizsiniz falan dedim sonra gelip kucagimdan alip bakti siz ölümle tehtit ettiginiz icin ağır olmuş umarim cikabilirsiniz işin içinden keske sikayet etseydiniz
Prensesannesiiiiii Ablanizgeldiii tabiki hersekilde görevini yerine getirene saygım sonsuz ama gerçekten beni çileden çıkardı kendilerini ne zannediyorlar anlamıyorum maaşını alıp çalışıyorsun sen suriyelilerden bıkmışlar gelip bende aldı solugu
Ablanizgeldiii Prensesannesiiiiii haklıyken haksız duruma düşmüşsunuz ❤️ görevini yapmayanlari Allah’a havale edin direkt antibiyotik istemek yerine hocam bir haftadır bu şikayetimiz var ve bebeğim ishal olduğu için çok su kaybı yaşıyor deseydiniz yatış verebilirdi diye düşünüyorum aynı şey bizimde başımıza geldi çünkü bebeğime çinko konusunda doktoruna danıştım hocam yazarmisiniz diye eczanede satılıyor zaten git al dedi yok hocam tavsiye ediyormusunuz diye merak ettim dedim ediyorum dedi direkt belirli bir ilaç istemek doktora ben sizden daha iyi biliyorum demek gibi olmuş 😘 bir özür dilerseniz geri çekebilir şikayetini tabi bebeginizn bir haftadır bu durumda olduğunu çok yıprandıginizi anlatarak ❤️
delibirii Prensesannesiiiiii görevini yerine getirene saygım sonsuz diyorsunuz. Ben görevimi alnımın teriyle hakkıyla yerine getiriyorum hastalara en ufak saygısızlık suratsızlık yapmıyorum değer bilen hasta bir allah razı olsun lafıyla yorgunluğumu alıyor. Buna rağmen her Allahın günü dengesizin biri olur olmaz konuşuyor. Bende mi görevimi hakkıyla yerine getirmiyorum? Kime göre neye göre? Gelip biri benim yaptığım işi sorgulasa şöyle yapman gerekiyo başka yerde böyle yapıyolar dese sakin mi kalıcam birde?
Prensesannesiiiiii Nslhnftr hanımefendi ben zaten gayet kibar konuşuyordum ilk başta ama kendisi bana üstten üstten baktı iğneleyici bir şekilde konuştu görmeden olayı Bu şekilde yargilamayin
Prensesannesiiiiii Beni yargılayanlara yazıyorum benim çocuğum 1 haftadır ateş içinde ishal ve öksürüyorum ilaç yazmadılar bu çocuk nasıl iyileşecek simdi bana söyleyin çok biliyorsunuz ya söyleyin o zaman, başına gelmeden kimse bilemez burdan size konuşmak rahat
Bibebekbianne Prensesannesiiiiii ben de çok hastanelerde gezdim bebeğim için prematüre doğumdu ve çok çabuk hastalanan bir bünyeye sahip doktor konusunda araştırma yapın ve çocuklarla ilgilenmek için bu mesleği yapan bir doktor bulun ve sürekli ona gidin. Bazıları bu işi sevmeden yapıyor o zaman da böyle şeyler çıkıyor ortaya keşke onu tehdit etmek yerine onun gibi siz de o şekilde konuşsaydınız sonuçta sizin bebeğiniz hasta ve o orada müdahale etmek zorunda açıkçası benim de bir kaç kez doktorlar ile sürtüşmem oldu ben bebeğin derdine düşmüş çırpınırken bir de karşımdaki doktorun beni başından savması can sıkıcı bir durum. Ama dediğim gibi madem o üslubunu böyle seçmiş ona göre davranın elbetteki orası hastane ve ihtiyaç varsa müdahale zorunlu ben sizi anlıyorum yaşayan biri olarak
Asafmoms Prensesannesiiiiii utanmiyorsun değil mi? Az öncede maaşını alıyor oturuyor Suriyelilerden bıkmış bizden çıktı sınırı gibi bir yorumunuzu gördüm sildiniz heralde utanmiyormusunuz? Kadının maaşını kadar girmeye utanmiyormusunuz? Maaşını alıyor ne demek ? Kendi haklarını bile alamıyorlar bundan haberiniz var mı?
Arzu1 Ablanizgeldiii bu arada cok gecmis olsun kendimi ifade edim derken yazmayi unutum ne bi doktor ne bizler bu tur durumlari haketmiyoruz bazilari var gercekten işlerini hakiyla yapmiyolar sonra sorumlusu tum doktorlar oluyo bazende bizim millet ufacik seyi büyütüp onlari yargiliyolar ama dedigim gibi hanim efendinin tepkisi normal bebegi icin endise etmiş ama ölüm kelimesi asla olmamasi gerekn bi durum
Prensesannesiiiiii Arzu1 canim Allah birdahabyasatmasin inşallah bende şikayet etmek istiyorum adını falan bilmiyorum nereye şikayet etmem gerekiyor
Prensesannesiiiiii Ablanizgeldiii çok teşekkür ederim canım ama gidip özür dilemicem ondan çünkü beni aşşaglayici konustu
Arzu1 Prensesannesiiiiii amin insAllah rabbim yavrularimizi korusun bizide kötü insanlardan esirgesin bildigim kadariyla Alo 184 olmasi lazm ilinizi ilçenizi doktorun konumunu falan soyluyorsunuz
Prensesannesiiiiii Arzu1 evet bende hatamin farkındayım i kelime çok yanlış ama panikatak hastasıyım cocugumda o durumda olunca birden çıktı agzimdan
rafadanyumurta Prensesannesiiiiii Halihazırda devlet memuru bir hemşire olarak yazıyorum. Öncelikle bir anne olarak endişenizi anlıyorum. Hasta olarak sizin de haklarınız var ama bunları bilmeli ona göre davranmalısınız. Eğer gereken tedavinin yapılmadığını düşünüyorsanız yetkili mercilere şikayet edebilirsiniz. AMA GÖREVİ BAŞINDA BİR SAĞLIK ÇALIŞANINI ÖLÜMLE TEHDİT EDEMEZSİNİZ. Sinirle de olsa böyle bir cümle kuramazsınız. Kurunca da ne olacağını göstermiş size arkadaş zaten. Ben olsam bende aynısını yapardım.
Prensesannesiiiiii rafadanyumurta peki size saygı duyuyorum zaten söylediğim kelimenin de yanlış olduğunun farkındayım ama inanın orda olsaydınız eminimki o kadının tepkilerini gördüğünüzde bana hak werirdiniz peki şimdi benim ne yapmam gerekir bana ne yapmamı önerirsiniz teşekkür ederim
Asafmoms Prensesannesiiiiii dalga geçmiyorum kimseyle benimde sekerim var😂 yaptığınız bir marifetmis gibi burda anlatıp hak verilmesini istiyorsun ayıp ayip
Asafmoms Prensesannesiiiiii görevini çok güzel yapmış her istediğiniz ilacı yazmak zorunda mı? Hastanedeki doktorlara güvenmiyorsanız evde tedavi edin o zmn kimse size kötü davranmamis siz bir kadın olarak bir kadını ölümle tehtit edemesssiniz bunun için utanacaginiza halen yağ gibi üste çıkma çabası… Yazık yazik
Bibebekbianne Prensesannesiiiiii bebeğiniz için de bence her hastaliktw antibiyotik bir sonraki hastalıkta ise yaramamasına sebep oluyor nefesini açacak bitki çayları verebilirsiniz ıhlamur kaynatıp icirirseniz boğazına da öksürüğüne de çok iyi gelir ateş düşürme konusunda da ya soğuk kompres yapın ya da dönüşümlü ateş düşürücü verin nane yağı kullanımı da aynı şekilde bebekte nefesin açılmasında çok etkili 🥰
Prensesannesiiiiii Bibebekbianne çok teşekkür ederim sagolun calpol ve peşinen dönüşümlü olarak weriyorum ve bitkisel öksürük şurubu