Prensesannesiiiiii söylenecek çok şey var ama arkadaşlar birçoğunu söylemişler zaten. Yazmak istemedim ama devletin bir sağlık çalışanı olarak konudan uzak duramadım. Ne olursa olsun kimse ne ölümü, ne ölüm tehdidini hak etmez. Çalışma şartlarımızı, çalışma saatlerimizi bile göz ardı ederek söylüyorumki günde en az 100-150 insanla muhattap oluyoruz. Her ne kadar güleryüz göstermeye çalışsakta yorulduğumuz, her insan gibi modumuzun düştüğü zamanlar oluyor. Herhangi bişey satın alırken karşıdaki satıcıya ama şurda daha ucuza satıyolar gibi bir tepkide bulunun bakalım satıcı size ne cevap verecek. Aynı hesap. Karşıdaki doktoru bir meslektaşıyla karşılaştırırsanız doğal olarak böyle bir tepki alırsınız. Çok şey söylemek geliyor içimden ama karşınızdaki sağlık çalışanıyla empati yaptığımda sağlıkta şiddet bu kadar artmışken hasta veya hasta yakını elini kolunu sallayarak bana ölüm tehditi savurmuş olsaydı hiç sakin kalamazdım. Bizim ödediğimiz paralarla maaş alıyorlar gibi cümleler kullanmışsınız. Herhangi bir satış sektöründe bu cümleyi kullanabilecekmiydiniz aceba. Herkesin dilinde aynı cümle. Bizim paramızla maaş alıyorsunuz. Buyrun sizde o ağır şartlarda çalışın bakalım aldığınız o maaşı gözünüz görüyormu? 24-36 saat nöbetleri tutun. Binbir emekle hastaları iyileştirmeye çalışın. Vakit bulabilirseniz günde yarım saat mola yapın. Önüne gelenden işinizi yapmıyorsunuz iması duyun, benim paramla maaş alıyorsun imalarını duyun bakalım hala aynı fikirde olabilecekmisiniz.