Kızlar kedim hamile karnı baya var dun eşim camı acık bırakmıs kediyi odada sanıp 1 katta oturuyoruz oda atlamıs acaba bebişlere birsey olmusmudur kanama fılan yok ama suan kucagımda karnında biseyler kımıldıyo ayy insallah bisey olmamıstır 🤲🏽
Kedi hkkında
Cansu37 yok canım olmamıştır İnşallah.Doğadaki kediler çok daha yüksek yerlerden atılıyor düşüyor. Benim kedim hamile değildi ama 3. Kattan düştü hiç bir şey olmadı çok sukur. Senin minik de 1. Kattan düşmüş. Zaten bir terslik olsaydı genel durumu az çok belli ederdi. İnşallah kedicikler sağlıkla dünyaya gelir anneleri de iyi olur 😍
BQuen ayy tesekkr ederim cnm insallah yok bi kac sefer boyle kactı hamile degılken birsey olmazda bebislere bsey olmustur diye korktum atlamıs bide bahceye ıyle uzanmıs gobusten yuruyemıyo ya 🤣🤣🤣 atıvermis kendisini yere acaba dedim bi oncede gebeligi dusuk yaptı bununda oyle olmasından korkuyorum
Cansu37 bişey sora bilirmiyim ilk defe kedi bakıyorum sahipleri izinde oldugu için . Çok miyavlıyor ilgileniyorum seviyorum😁öpüyorum okşuyorum biraz duruyon sonra tekrar 😁ikinci katta oturuyorum balkona çıkıyor gelip geçene ağzımızı ayırıyoruz😂😂😂 yemeğini suyunuda kaplarına koyyorum. İnşallah doğru ilgilenşyorumdur ?yada ne yapmam lağzımdır
Cansu37 kontrol ettirmenizde fayda var
dramaqueencnm ya bi ultrasona 600 tl istiyolar suan durumum yok
Cansu37 madem bakamayacaksınız niye alıyorsunuz ya evinize. Kesi olan evde giriş katta bile otursan sineklik yaptırmak zorundasınız. Bu ne sorumsuzluk. Hayvan atlamış zaten aşağı. Bebeklerine ya da hayvana bişey olsa bile ne değişecek me yapabileceksiniz ? Düşen hayvanı alıp veterinere bile götürme zahmetine girmemişsiniz. Gelip burda yazıyorsunuz. Bu kadar sorumsuzsunuz madem bir zahmet hayvanda sahiplenmeyin
Emommom sorumsuzlukla ne alakası var kardesim suan o kadar param yok goturcek merak etme herseyini yaptırdım sorumsuz degilim hemen herseye zarttan atlamayın mubarek burda herkez kavga edicek yer arıyor bu yasına kadar sen bakmadın ben kucuklugumden beri kedi beslıyorum sorumlulugu senden ogrenıcek degilim paran olmayınca bakmıyolar hani benm aklıma veteriner hic gelmemisti sagol valla hatırlattıgın iyi oldu bende napıcam dıyodum togbe yaaa
Emommom relaks olur musunuz kadın zaten üzgün duyar kasmak için yorum yapmayın surda bazı kediler için ev cok yüksek degilse sinekliğe gerek yoktur düşse dahi bişey olmaz sonuc olarak sokak kedileri aksama kadar istinat duvarlarından atlıyolar kadın yüksek bir katta olsa düşünüp takar sineklik gazıyla diyo 1.kat diye kadının endişesi bebeklere bişey olup olmaması bundan sonra daha dikkatli davranır olur biter abartmayın
Cansu37 senden daha tecrübeliyim bu konularda emin ol. Kücüklükten beri kedi bakmakla olmuyor. O kadar tecrüben olsa zaten o camlara korumalık yapardın. İç kanama geçirse bişey olsa haberiniz olmayacak. Paran yoksa ve maddi sorumluluğunu karşılayamayacaksan hayvanda sahiplenmeyeceksin bu kadar basit.
2bebelianakurt duyar kasmıyorum. Olanı ve olması gerekeni söylüyorum. Madem sokaktaki kediler akşama kadar atlıyor bişey olmuyor bizde evdeki kediler umursamayalım açalım camı kapıyı. Nasıl olsa bişey olmuyor. Bu sorumluluk isteyen bir olay. Maddi manevi. Bunu kaldıramayacak insanlar bir zahmet evine o hayvanları da alıp bunun vebaline gitmesin. O hayvan iç kanama geçirse ya da başka bir sorunu olsa haberi yok. Para gidecek diye veterinere gitmiyor Kadın. Madem karşılanmayacak kedi de bakmazsınız olur biter
Cansu37 yüksek olmasa bile zarar görmüş olabilir karnın çarpmış olabilir yada dışarda zarar görmüş olabilir zemin katta olsa sineklik takılması gerekiyor bu hayvan ev kedisi sonuçta sokak kedisi değil ev kedilerini sokak kedileriyle kıyaslamayın lütfen bağışıklıkları ve yaşantıları aynı değil