Cansu37 600 çok iyi bi fiyat bir ultrason diyip geçiyorsunuz ama o ultrason parasından birilerinin karınları doyuyor
Kedi hkkında
Emommom ama bahsettiği kadın hamile oldugu için korktum diyor yoksa daha önce atlattgı yerdi diyor sadece bu sefer hamileyken atlamıs siz bence biraz fazla abartıyorsunuz
2bebelianakurt abartmıyorum hanımefendi. Gördüğümüz vakalardan yola çıkarak böyle tepkiler veriyorum. Bir bildiğim var heralde ortaya konuşmuyorum. 600 TL vermemek için belki de o kediyi ve yavrularını riske atıyor. Zaten hayvanı kısırlastırmayıp evde beslemesi ayrı bir konu.
dramaqueencnm cok iyi parada yok yaratıyımmı olmayınca olsa getircem zaten
Cansu37 hayvanın ihtiyaçlarını karşılayamıyorsanız bakmayın
2bebelianakurt helal ya bi kişi savundu beni sonunda anladı yani kavga edicek yer arıyolar burda ne bulsak da ne laf soksak derdindeler ben hamile oldugu icin korktum sadece normaldede cok kactı boyle bisey olmuyor yani oyle yuksek degl
dramaqueencnm senmi karsılıyorsun ihtiyaclarını 🤣🤣
dramaqueencnm yok kendi bencil zevkleri için bakarlar. Hayvanın ihtiyaçları umurlarında değil. Kendi zevkleri için hayvanı kısırlastırmıyorlar bile. Paran yoksa hayvanda bakmayacaksın çok basit. Ama gelde bu zihniyete anlat.
Bu kadar evham yaptınız kadın durumum yok diyo biri sineklik taktir diyo öbürü nasıl veterinere goturmezsin diyo iban versin abla size hesabına atın o zaman 600 lirayı bedava duyar kasmak da bıyere kadar (!)
Cansu37 evet onlarca hayvanın ihtiyaçlarını ben karşılıyorum ve yetinmeyip onları nefes oluyorum
Emommom hayvan bakmayı oyuncakla oynamak sandıkları için
TuGraAnnesi gelelim burda yaptığımız yardımları mı konuşalım biz burda duyar kasmıyoruz olması gerekeni sorguluyoruz kadın yazmış acaba yavrularına zarar gelmiş mi nerden bilelim ultrason olmadan yavrularının durumunu nasıl öğrenebiliriz yardım istemiş ama boş burdan kimse bişey diyemez
Geçen arkadaşımın eşi yolda bir kediye çarpmış. Kedi de terzi dükkanının önünde takılan bir kediymiş. Terzi besliyormuş. Neyse gelelim asıl konuya. Almış kediyi veterinere götürmüş ayakları ezildiği için platin takılması gerekiyormuş yanlış hatırlamıyorsam ve fiyatı 6000’miş. Neyse veterinerle anlaşıp 3000’e anlaşmışlar. Daha sonra terziye gidip kediyi alırsın ameliyattan sonra demiş. Terzi de “vallahi ben yol kenarına atarsın sandım” demiş.
İşte bu da böyle bir hikaye. Çevremde müthiş insanlar var buraya yazınca bir kez daha anladım. ( Böyle kedi sahiplerini okuyunca aklıma geldi anlatmak istedim. )
dramaqueencnm bişey diyince de suçlu biz oluyoruz işte. Nefret ediyorum sorumluluk sahibi olmayan insanların hayvan beslemesinden. Klinikler barınaklar böyle tipler yüzünden hastalanan sakat kalan hayvanlarla dolu
Emommom kız ben sana neler gördüğümü ne kavgalar ettiğimi söylesem depresyona girersin çocuğu eğlensin diye sahiplenen mi dersin çiftleştirip ticarete atılmak isteyen mi dersin ayda bir kere kum temizleyen mi dersin ohoo
TuGraAnnesi helal senın anlından opuyum kızzz anca laf bunlarr sacma sapan knuşmaa yapıyolar işte aman bırak
dramaqueencnm bende oluyorum işte sen nasıl oluyosan benm 6 tane kedim var bunu ayrı tutuyorum hamile olduğu için dgrrleri annemde suan bende dusunuyorum tabiki ama o an para olmayınca napablrm olsa tabıkı getırırm her an herkezin cebımde para olucak diye birsey yok durumum vardı aldım baktım yani senin cebınde herzaman mı paran oluyor
dramaqueencnm yardım istemedim sadece 1 kattan dısunce bısey olurmu dedim fıkr almak istedim sadece ne var bunda herkez bi duyar kasıyor