Ablanizgeldiii bacim suan 40+0 hamileyim :D bayramda cig et kokusundan tiksindim (evet 40 haftada bile kusuyorum) jenga oynuyoruz gorumcem ben esim , ama donen sohbet kayinbabam ve kayinvalidemin koltuktan espiri yapip oyuna arada dahil olmalari deli gibi guluyoruz. Hani insanlar icer sarhos olur kahkaha falan atar tutamaz ya kendini ayni o sekiliz. Hatta kayinbabam dur kiz , gulcem derken dogurcan dedi. O sirada da kayinvalidem kalkti etleri dograyayim bari dedi mutfaga gidip etleri cikardi , sonra salona sofra falan serdi. Bu sirada ben gulmekten gozleri yasarmis bir haldeyim hala ciglik ata ata masada jenga oynuyoruz. Sonra gulerken oha gozum yasardi ben galiba agliycam diyip hickirarak aglamaya basladim. Bu sirada gorumcemle kocam daha cok guldu onlar guldukce daha cok agliyordum ko , kayinvalidem etle salona girdi , kocam ve gorumcem direk kacti ben masadan o koca gobekle , hantal hantal cikmaya calisiyoeum ama basladim aglayarak ogurmeye. Cikamadim , kocam beni almadan balkona kacti gorumcem almadi kayinbabam noluyo anlamaya calisiyor ben o cig et kokusundan deliriyorum oguruyorum , en son kurtuldum zar zor balkona ciktim ama o koku varya yok yani hala oguruyorum kusmam sandim ama birde gidip kustum , eve kusmayayim diye kendimi kastim bu yuzden daha da cok kustum , ve kusarken altimdan idrarim sizdi. Aglamaya basladim altima isedim diye. Rezillikse onunda alasini yasadik yani…