Xlovemax12 Kızlar benim 1,5 yaşındaki kıxım gidip 4 aylık bebegimin bebişine çıkıyor tırmanıp yanına oturuyor orda oynuyor ne yapsam bilemedim biri park beşik digeri mobilya beşik
BQuen Xlovemax12 o da daha küçük merak etmesi çok normal. Beşikleri değiştirebilirsin belki hangisine tırmanması zorsa bebeği oraya alabilirsin
Mucize2 Xlovemax12 kızım 22 aylık sayılır oğlumda 4.5 aylık bizde de aynı tırmanmıyor ama sürekli beni buna yatır diyor koyuyorum dört dönüyo uyuyomuş gibi yapıyo bebeğini falan yatırıyor
Ginger Xlovemax12 benim iki çocuğumun arasında 3 yas var büyüğü devamlı çıkardı bende hiç sesimi çıkarmadım kardeşiyle oynardı sonra inerdi zamanla bıraktı simdi çok nadir içine giriyor sizde yasak koymayin merakını alsin o zamanla birakir
2bebelianakurt Xlovemax12 merhaba benimde 2 oglum var biri 2 bucuk yasında biri 11 aylık kücükken benim oglumda gerci aklına eserse hala aynı yapıyor uyutup cıkarım kücük oglumun yanına gidip cıkardı besige bende sakince bişey demeden ordan alıp Baska odaya götürür dikkatini dagıtmaya calısırdım oyun kurup oynardım o zaman orda uyudugunu unutturdu hala da vurmaya dövmeye yanına gitmeye kalksa zarar verecekse eger gel oyun oynayalım diyorum hemen gelir sonra unutur kardeşini
Aspirin Xlovemax12 ama annesi oda cok küçük daha ne derseniz deyin asla anlam veremez kendi istediğini yapmak ister gözünğz üzerlernde olsun istediklerinş yapsınlr hiç kıyamadm su anda yaa büyük olana