Eşimi seviyorum ama bazen diyorum keşke evlenmek için bu kadar acele etmeseymişim keşke hayatımın tadını çıkarsaymışım keşke üniversiteme gidip bitirseymişim (18 yaşında evlendim 4 yıllık evliyim)
Aşırı kıskançlığı yetmezmiş gibi herşeyimi kısıtlıyor
Hiçbir yere arkadaşlarımla yada çevremden biriyle gidemiyorum heryere sadece eşim varsa gidebilirim
Zaten tesettürlü ve çok kapalı giyinen biri olmama rağmen eşime yeterli gelmiyor ya mesela giyim için bişey beğensem yok onu alamazssın der kendisi beğenir buna izin veririm başka olmaz diyor onun dediğini alıyoruz giyiyorum
23 yaşındayım ama giyim tarzım eşim sayesinde 40 yaşında gibi
İnsanlar çağırıyor dışarda gezmek bir yerlerde oturup kız kıza bişeyler yapmak istiyorum yok kesinlikle bırakmıyor
Benim daha yaşım neki gerçekten okadr yıprandım ve bunaldım ki
Çok anlayışsız bunu dile getiremiyorum bile ona
Her konuştuğumda kavga kıyamet
Ne yapıcağımı artık bilmiyorum
Sadece Buda değil ben onun herşeyine bu kadar sabretmeme rağmen beklediğim ilgiyi de göremiyorum
Evin ihtiyaçlarını benim ihtiyaçlarımı maddi olarak herşeyi yapıyor ama manevi ihtiyaçlarımı istediğim ilgiyi ondan göremiyorum bile
Yoruldum artık herşeyden
Kendimi değersiz hissetmeye başladım
Özgüvenim çok düştü eşime karşı

Acemiannelik Allah yardımcın olsun ama kısa ve net senin hayatın simdiden bitmiş ben sana söyleyim cocuk yoksa sakın bu adamdan cocuk yapma

Acemiannelik 23 yasındasın ve önünde kocaman seneler olcak bilemiyorum cnm ama esinin acilen seni biraz rahat bırakması gerekiyor hani nasıl olur ne olur bilmiyorum ama güclü durman gerekiyor oturup konusman lazım tartısmaların olsada geri adım atma kararlı oldugunu anlasın sen cok bişey istemiyorsun ki yaa Bi bardak arkadasınla kahve içmek cok bişey degil ya da dışarı cıkıp biraz gezmek gercekten cok üzüldüm suan sen gibi tonla kadınlar var ve gercekten cok cok üzülüyorum bu duruma kısıtlanmalarına eve kapatılmalarına sadece esle gezmelerine

2bebelianakurt
        Tükendim…..artık bu gezmek arkadaşlarla vakit geçirmek şeylerini bi kenara koydum
        tesettürlü ve giyimine zaten dikkat eden biri olmama rağmen yazın bile bu sıcaklarda onun yüzünden uzun elbiseler üzerine ferace siyah çorap vs. Giyiyorum
        Yaşım gereği heves ediyorum bi rimel bi krem
        Dışarı çıkıcağımoz zman yüzümde birşey görsün günümüz zehir oluyor gidiceğimiz varsa da gitmiyoruz yada diyor güt yüzünü yıka çıkalım filan

Acemiannelik cok cok cok haklısın sonuna kadar bu kıskançlık degil psikolojik rahatsızlık esinin sende oluşturduğu bunalım depresyon Baska bişey degil yani bişey sorcam ailesi nasıl annesi kız kardeşi varsa onlar ablası felan hani aran iyiyse ve onlar sana göre daha rahatsa rica etsen Bi konussalar esinle belki faydaları dokunur Bi algı var demek ki esinin kafasında Bi dag Bi yükseklik belki onu yıkarlar

Emommom
            Bende ona hep bu cümleyi söylüyorum
            Ben sana köle olmuşum farkındamısın diyorum
            Bana diyor sana kendimi kurban ediyorum her istediğini yapıyorum sana rahatlık batıyor
            Evin herşeyüni yapıyorum çöpünü bile ben döküyorum seni marketle evin hiçbrişeyiyle uğraştırmıyorum daha ne istiyorsun diyor

2bebelianakurt
              3 erkek kardeşler kız kardeşi yok annesi var
              Eşim benden 8 yaş büyük Çok baskın bi karekter
              Eskiden Kayınvalidem onunla konuşup bazı şeylere ikna etmeye çok çalışıyordu ama her defasında annesi kırılıyordu çünkü kadına diyordu sen karışma
              O Benim eşim ben karışırım ona vs.
              Kayınvalidem de artık yorum yapmıyor bu yüzden
              Mesela kaynım var oda evli eltim hiç benim gibi değil o kadar rahat ki
              Arkadaşlarıyla gezer tozar makyajını yapar parfümünü sıkar ister pantolon isterde elbise giyer
              Çıkar dışarı ister evinde yemek yapar isterde yapmaz
              Yani desem ki hani aileden gördüğü birşey mi hayır değil
              Ailesi gayet keyfinde

Acemiannelik 🥺 hiç normal değil bu durum ya ailesine anlatmalısın durumu sana karşı güven problemi mi var ?

Acemiannelik bende 23 yaşındayım ve dediğin gibi 18 imde kaçarak evlendim üni sınavlarına gittim kaçtım keşke kacamsaydim güzellikle olsaydı diyorum ama eşimle evlendigim için kimi zaman pişman oluyorum kimi zaman sukrediyodum benim de iki tane çocuğum var biri 4 yaşına girecek biri bir yaşında eşime baştan karışması için fırsat vermedim baştan yapacaktin bunu kesin bir dille ben kapalı değilim açığım ve istediğimi giyebilirim asla karisamaz yaşadığım yerde tabiki öyle şort corpla gezmem gezen var ama ben giymem ama düğünde mini kısa askılı giyerim biside diyemez diyecek gibi olursa cevabını veririm iki üniversite okuyorum evlenince birini bitirdim birinde de ikinci sınıfım kaydimi dondurdum küçük olunca yani demem o ki kendinle ilgili kararlar alırken eşine sormayacaktin fikrini sorabilirsin ama kararını yine kendin vermelisin bunu kesin bir dille şöyle konus yoksa diğer türlüsü sana zindan olmuş bir hayat olur

Acemiannelik bahsettiği şeyler zaten eş olarak yapması gereken şeyler. Sonuçta ortak bir hayat ve ev paylaşılıyor. Şr zahmet yapacak zaten o dediklerini. Niye lütuf gibi sunuyor ki yaptıklarını

Acemiannelik bir iki kere benim eşim de makyajıma laf edecek oldu. Cevabını aldı. Çıkmazsa kendim çıkarım keyfi bilir. Ben de tesettürlüyğm ama ferace giyemem. Yani bu kadar müdahale çok saçma

Acemiannelik bu sekilde ömür gecmez esine acik acik soyle rahatsiz oldugunu. Evliligimizin ilk zamanlari esimde cok karisirdi surekli tartisirdik. 1,2 derken simdi giyimime makyajima karışmıyor

Acemiannelik bu kıskançlık değil bence hastalık kiskanilmak hoş ama seviyeli bir şekilde bence bu kadar kısıtlamaya iyi dayaniyosun yaşında genç kiyafetine bari karışmasın o kadarda çok zaten tesettürlüsün