Eşimle her gün farklı pozisyon ve farklı fantezilerle her haltı yeriz.Ben ondan daha düşkünümdür.Normalde öfkeli olduğunda dayak atsa daha iyi valla diyeceğim şekilde ağır can damarıma basan konuşmalar yaptığı için madem öyle seks yok uzun bir süre dedim ve yapmıyorum birkaç gündür.Resmen kediye döndü ama içimden hala gelmiyor onla birlikte olmak ve ihtiyacımı kendim karşılıyorum.Ona çok kızgınım,kırgınım,dilinin kemiği yok çünkü ve çok boş boğaz.Böyle olunca gözüme itici gelmeye başlıyor kendisi.Yüzüne de söylediğim halde aynı tas aynı hamam.Kendi ihtiyacını da sıkıyorsa kendisi görsün diyorum ve eşinize kızınca siz nasıl çözüm buluyorsunuz ? İlişkiye devam mı ediyorsunuz yoksa yapmamayı mı tercih ediyorsunuz ? Benim gözümde eşim şu anda asla beni azdıramayan bir erkek.
Eşime cinsel ceza verdim,yapmıyorum😎
yinehamile35 daha geçen bir postta eşinle çok iyi anlaştığınızı birbirinizi çok iyi anladığınızı ondan önce erkeklerle oral ve anal seks deneyimin olduğunu ve bunu eşine söyleyip onla da yapmaya başladığınızı ballandıra ballandıra yazmıştın 🙈 seni linç edenler boşa linç etmemiş iyi geceler dilerim🤷♀️
alinaannee evet öyle yazmıştım daha önce sıkı takipçim😉linç edilsem de edilmesem de takmam ben merak etme hem kocamla her daim iyi anlaşmak gibi bir şartım mı olcaktı 😂
yinehamile35 cinsel ceza ne Allah aşkına kocamın aklına s*ki düşünce gelmesin yanıma. Köpek mi terbiye ediyoruz.
yinehamile35 probleminiz cinsellikle ilgili mi yoksa farklı bir mevzu mu? Eğer farklıysa cinsel ceza vermek çok saçma olmuş. Zaten o şekilde ceza versende yine aynı şeyleri yapmak isterse yapar. Nereye kadar ilişkiye girmeyeceksin?
alinaannee Üşenmedim 200 küsür mesajı okudum ya 😂
yinehamile35 ben sizi pek fazla cözemedim konusmalarınız, hatta ve hatta verdiğiniz cevaplar cok cocukca geliyor yasınız kaç bilmiyorum ama olgunlaşmanız gerekli biraz diye düşünüyorum
yinehamile35 valla biz evlendiğimizden beri yatağa hiç küs girmedik bacım her şiddetli kavganın arkasından seks gelirdi onunda zevki başka tabi 🤭 5 senedir evliyiz çok şükür çokta mutluyuz oğlum doğmadan önce daha çok tartışırdık şimdi çok mutlu bir aile olduk tamamlandık Elhamdulillah 🤲🏼❤️
Kuzulkurt birliktelik olsun diye yapamıyor
2bebelianakurt size öyle gelebilir ama herkes beni çözemez bu doğru
Anonimhatun bravo böyle devam aferin size 😀
yinehamile35 o durumlarda ben birkac gün uzak duruyorum yaklaşıyorum o yaklasirsa da ben kaçıyorum tartistigimiz konunun önemine bağlı biraz da. En kötü işimi halletmiş olurum sonra tribe devam ederim yatakla küslüğü fazla birbirine karıştırmaya calisirim
yinehamile35 hmm peki 🤣
yinehamile35 eşine başka adamlarla yattığını söylüyosun farklı fanteziler yaptığını ve başka adamlarla yaptıklarıni kocandan da yapmasını istiyosun ve kocanda ağzına sicip kapının önüne koyması gerkirken buna müsamma gosteriyo oyle mi nasıl bı yaratiksiniz siz ya
yinehamile35 kiz anal yap o zaman sen anali cinsel iliskiden saymiyordun hahahahaha :D bizim yataga kus girmeme kuralimiz var , sorunumuzu halletmek zorundayiz o gun halledemedik diyelim bazen ise erken gidecegi icin erken yatiyoruz cunku , o gun yinede ne olursa olsun sarilir uyuruz en kotu. Ayrica cinsel ceza ya pavlovun kopegi mi bu etki tepki deneyimi. Cinsellik ceza veya odul mevzusu olursa kocaniz sacma bi sonla iliskinizi sonlandirir. Ayrica siz neden kendi kendinize cozebiliyorsunuz ama kocaniz cozemiyor cinsel ihtiyacini anlamadim ama ergen gibisiniz… Esiniz bir gun volkan gibi patlayacak ben diyeyim aman dikkat…
yinehamile35 Kaç yaşındasın çok merak ediyorum cinsel ceza nedir ya cinsellikle eşine her işini yaptırabileceğini sananlardan sın heralde