SeydaSakarya yinehamile35 yani tamamen noktasi virgulune hatirlamam imkanli mi sence bacim , hatirladigim buydu ve herkesin aklinda kalan tek seyde bu…
yinehamile35 Emommom yavrum zihninin temiz olmadığı belli de bok benim makat benim koca benim zihin benim zevk benim çok da takma sen 😂
Emommom yinehamile35 ne takcam kız isterseniz birbirinizin üstüne sıçın bana ne 😂 zihnim belki pistir ama sizinki kadar değil 😂
yinehamile35 Emommom evet senin hayal dünyandan daha geniş bir fantezi dünyam olduğu kesin naparsın 😂😂
yinehamile35 Emommom hem bana ne diyip hem sürekli kocamla cinsel hayatımı merak etmen ve o konu hakkında yazmadan duramaman takıntısız ve çok temiz bir zihnin olduğunu gösteriyor 😂😂😂
Emommom yinehamile35 renk katıyorum işte 😂 bundan sonraki cinsel hayatınızda başarılar diliyorum 😂 genişleyen yerleriniz ve hayal dünyanız umarım daha fazla genişlemez diyip iyi dileklerimi sunuyor ve iyi geceler diliyorum 😂
Emommom yinehamile35 atışmak demeyelim seviyeli sohbet diyelim 😂 herkes kendi totosundan sorumlu sonuçta günah yazıcı melek değilim bana ne 😂