• +18
  • Eşime cinsel ceza verdim,yapmıyorum😎

Emommom niye garibine gitti ki kocamın tiksinmemesi seni bağlayamaz zaten ha kocamın ağlaması da 😂

SeydaSakarya ilginç bir ruh hali sanırım. Bazı yorumları severken bazısını gereksiz bulmuş. En azından haklıya haklı deme erdemine sahip 😂

yinehamile35

yinehamile35
      İki yorumda bana ait bu arada haberin olsun ben seni once ki yaptiklarinla degil onceki o konusmada oldugu gibi en basta esine yalan soylemen konusunda hatali dugunu dusundugunu belirttim. Ama cidden kelimelerin ergen gibi olabiliyor haberin olsun kac yasindasin bilemem ama uslup denilen bir sey var…

Emommom sen de bi karar ver hem hayal dünyam geniş diyorsun hem de hayal kurmadım diyorsun 😂 biz sapkınlık seviyoruz 😂

yinehamile35 her şey olabilir her an 😂 belli zaten sapkın sevdiğiniz. Yoksa o kadar adamla her bokluğu yiyip üstüne bide kocanla boklu boklu niye yapacaksın. Fantezi dünyanız rengarenkse demek ki 😂

Emommom yavrum zihninin temiz olmadığı belli de bok benim makat benim koca benim zihin benim zevk benim çok da takma sen 😂

Emommom evet senin hayal dünyandan daha geniş bir fantezi dünyam olduğu kesin naparsın 😂😂