Emommom niye garibine gitti ki kocamın tiksinmemesi seni bağlayamaz zaten ha kocamın ağlaması da 😂
Eşime cinsel ceza verdim,yapmıyorum😎
Emommom bana giydirmis sonra bana iltifat etmis en insani yorum diye… Lol…
SeydaSakarya hımm olabilir de demiştim emin misin yoksa sen yarım mı okuyorsun 😂
yinehamile35 boklu seviyorsa demek ki 😂 haklısın kocan tiksinmeyip seviyorsa beni alakadar etmez 😂
SeydaSakarya e sen de öyle yaptın ben de karşılık öyle verdim napim 😂
SeydaSakarya ilginç bir ruh hali sanırım. Bazı yorumları severken bazısını gereksiz bulmuş. En azından haklıya haklı deme erdemine sahip 😂
Emommom boklu olan zihnin ama biz kirli seviyoruz 😂
yinehamile35
İki yorumda bana ait bu arada haberin olsun ben seni once ki yaptiklarinla degil onceki o konusmada oldugu gibi en basta esine yalan soylemen konusunda hatali dugunu dusundugunu belirttim. Ama cidden kelimelerin ergen gibi olabiliyor haberin olsun kac yasindasin bilemem ama uslup denilen bir sey var…
yinehamile35 yok zihnim çok temiz ama sizin bir yerlerinize bok bulaşmış olabilir 😂 bide dikkat et. Altına kaçırabilirsin geniş yerlerden 😂
Emommom cunku ben hakliyim canim kendim bana gore de sen haklisin biz hakliyiz konu kilit :D
yinehamile35 bacim ben sana giydirmedim , ama adama pavlov ve kopegi deneyindeki gibi davraniyorsun yani…
SeydaSakarya herkes haklıysa kim haksız burda 😂 bence en iyisi karışmamak. İsteyen boklu boklu yapsın seksini 😂 sonra oturup temizlerler bize ne kız 😂
Emommom sen de bi karar ver hem hayal dünyam geniş diyorsun hem de hayal kurmadım diyorsun 😂 biz sapkınlık seviyoruz 😂
SeydaSakarya kısa süreliğine yaptım öyle bir deney napim 😂
yinehamile35 her şey olabilir her an 😂 belli zaten sapkın sevdiğiniz. Yoksa o kadar adamla her bokluğu yiyip üstüne bide kocanla boklu boklu niye yapacaksın. Fantezi dünyanız rengarenkse demek ki 😂
yinehamile35 yani tamamen noktasi virgulune hatirlamam imkanli mi sence bacim , hatirladigim buydu ve herkesin aklinda kalan tek seyde bu…
Emommom yavrum zihninin temiz olmadığı belli de bok benim makat benim koca benim zihin benim zevk benim çok da takma sen 😂
Emommom yani oncesinde lavma yapiyorsa temiz olabilir… Ama yapiyor mu bilemem
Emommom evet senin hayal dünyandan daha geniş bir fantezi dünyam olduğu kesin naparsın 😂😂
yinehamile35 ne takcam kız isterseniz birbirinizin üstüne sıçın bana ne 😂 zihnim belki pistir ama sizinki kadar değil 😂