_Mandela_ yani kısmen haklısın ama zaten uzun vadede yapmam böyle bir ceza
Eşime cinsel ceza verdim,yapmıyorum😎
Emommom her şeyi geçtim hayal dünyanız geniş😂
SeydaSakarya en insani yorum👍🏻
yinehamile35 kız bu bizim hayal dünyamız değil ki. Senin anlattığın şeyler. Senin hayal dünyanın eseri. Topu niye bize atıyorsun. Biz senin yalancınız 😂
Emommom senaryo yazdın ya belki şudur budur diye işte o senin hayal dünyan ben gerçekleri zaten anlattım😂
yinehamile35 canim benim Radyo tv okudum senaryo , kurgu vs derslerimiz vardi hayal dunyamin genis olmasi cok iyi benim meslegim icin tesekkurler:)
Sept nerden bildin 👍🏻😂
SeydaSakarya ben de geniş dedim zaten ama yargılama konusunda öyle derslerin de oldu yani 🤣🤣🤣🤣
- Düzenlendi
yinehamile35 olasılıkları söyledim hayal kurmadım 😂 olabilecek ihtimaller 😂 eşinde sapkın olmasa hak yolu varken bok yolunu seçmez 😂 neyse bizim en azından hayal dünyamız geniş. 😂
yinehamile35 canim orda kurdugun cumle aynen suydu “ cinsel iliski yasamadim , anal yasadim.” jdnsnsns gorsel hafizam lanet olsun…
Emommom niye garibine gitti ki kocamın tiksinmemesi seni bağlayamaz zaten ha kocamın ağlaması da 😂
Emommom bana giydirmis sonra bana iltifat etmis en insani yorum diye… Lol…
SeydaSakarya hımm olabilir de demiştim emin misin yoksa sen yarım mı okuyorsun 😂
yinehamile35 boklu seviyorsa demek ki 😂 haklısın kocan tiksinmeyip seviyorsa beni alakadar etmez 😂
SeydaSakarya e sen de öyle yaptın ben de karşılık öyle verdim napim 😂
SeydaSakarya ilginç bir ruh hali sanırım. Bazı yorumları severken bazısını gereksiz bulmuş. En azından haklıya haklı deme erdemine sahip 😂
Emommom boklu olan zihnin ama biz kirli seviyoruz 😂
yinehamile35
İki yorumda bana ait bu arada haberin olsun ben seni once ki yaptiklarinla degil onceki o konusmada oldugu gibi en basta esine yalan soylemen konusunda hatali dugunu dusundugunu belirttim. Ama cidden kelimelerin ergen gibi olabiliyor haberin olsun kac yasindasin bilemem ama uslup denilen bir sey var…
yinehamile35 yok zihnim çok temiz ama sizin bir yerlerinize bok bulaşmış olabilir 😂 bide dikkat et. Altına kaçırabilirsin geniş yerlerden 😂
Emommom cunku ben hakliyim canim kendim bana gore de sen haklisin biz hakliyiz konu kilit :D