Mavii__ yapmadım bugün jinekologumu aradım eğer 1 gün bile gecikme olursa yapabilirsin dedi bende kendimi umutlandırmak istemedim 🙂

Papatyagelin01 böyle daha çok umutlanirsin testte negatif görmen 9 gün rahat uyutur ama şimdi 9 gun nasıl uyuyacaksin hele adet olduğun anı dusunebiliyor musun? Bu umutlandirmak değil asla. Herşey zamanını bekliyor. Sadece ihtimal. Sonuç ne olursa olsun mükemmel bir anne adayısin ve bebeğinin zamanını beklediğini unutma.

Papatyagelin01 yumurtlama olabilir çatlama kanaması olabilir o pembelik bende kızımda yerleşme kanaması gelmişti ama tam adet günümde geldi peçeteyle pembelik hamile kalmadan 2 ay önce ciddi ağrı sancı ve kanama yaşamıştım çatlama kanamasıymış

Mucize2 çatlama kanaması da mı var geçen benim akıntıyla beraber koyu bi kanamam oldu kanama dediysem o gün aşırı akıntım vardı ped taktım pet aşırı ıslanmış ve hafif koyu kan vardı yani bu hamile kalma ihtimali var mı demek🙄🤔

Yokdahanelerrr olsa bile çıkmaz diyen oldu bende gününü beklicem olsa da olmasa da Allah bilir artık kendimi bebek için yipratmiyorum eşimin ailesi yetiyor

Deleted_1 evet yumurta çatladığı zaman kist varsa öyle kanama yapıyormuş o günlerde ilişki olursa hamilelik ihtimali yükseliyor tabi

2ikizler predictor diye bir erken gösteren test varmış ondan aldım yaptım silik bir cizgi çıktı ama bu testten çok şikayetci olan varmış yanlış gösteriyor diye bir kaç gündür de salgın varmis ona yakalandım doktora ilaç yazdirmadim antibiyotik yazıyordu belki bir ihtimal vardirda zarar verir diye

Papatyagelin01 normal gebelik testide yapsan şuan varsa silikte olsa çıkar sanırım beklenen regle bi kaç gün kalmış