Selam kızlar doğum sonrası 4.5 ayda regl oldum kanamam belli aralıklarla yoğun ve akıntı olarak 2 gün sürdü. Doktora gittim rahim duvarı kalınlaşması var dedi. Tekrar regl olduğumda gidicem bi ölçümde o zaman yapılacak. Böyle bi durum yaşayan var mı acaba ?

Rabisss Rahim duvarı kalınlaşması bi sorun değil ki? Aksine iyileştiğinizi gösterir. Arkadasım zorunlu kürtaj olmuştu ordan biliyorum. İkinci kez gebe kalabilmesi için rahim duvarının kalınlaşmasını bekle demişti doktoru.

Selam Rabiş, evet ben yaşadım. Çok korkmuştum başta hemen internetteki yazıları okumuştum çünkü. Evet başka hastalıklara davet,ye çıkarıyor ama geç farkedilirse. Sende de durum böyle olmamış zaten. Kilo vermek bu durumda çok işe yarıyor. Hamilelik kiloları vermen lazım.
      Bir de beslenmemde östrjon olustırcak seylerden kaçın derim.
      Oun dısında düzenli kontroll. Umarım bu ölüçmün iyi çıkar.

makbus inşallah korkuttu açıkcası beni fazlasıyla. 2 kilom kaldı doğumdan. Bakalım dört gözle bekliyorum regl olmayı 😪

YazCilegi rahim kalınlaşması tedavi edilmezse sonucu rahim kanserine kadar gidebiliyo. Eğer kazıma yapıldıysa ondan demiş olabilir.