Kızlar kardeşim kendi konuştuğu, istediği biriyle yeni nişanlandı. Yani görücü usülü falan değil. Benimde yakın bir arkadaşımla kardeşimin nişanlısı tanıdık çıktılar, memleketleri aynıymış aileleri tanışıyormuş. Kardeşimin nişanlısının babası hakkında çok kötü bir şey öğrendim. Adam gençliğinde 16-17 yaşlarındayken yanında bir arkadaşıyla birlikte bir erkek çocuğuna tecavüz etmişler ve çocuk ölmüş.bunu öğrendiğimden beri başımda ağrılar var içim sıkışıyor. Yani bu öyle bir şey ki gençliktir diyip geçilecek bir şey değil bu bir çocuğa tecavüz etmiş ya. Tabii yaşı tutmadığı için hapse de girmemiş ıslah evine gitmiş. Şimdi düşünüyorum tamam adamın günahını oğluna yükleyemem diyorum ama ilerde benim kardeşimin bir çocuğu olsa o adama nasıl dede diyecek? Kardeşim bunu biliyor mu bilmiyorum muhtemelen bilmiyordur, kim böyle bir şeyi anlatır ki? Şimdi ben bunu kardeşime nasıl söyleyeceğim. Bir yandan aile ilişkilerimiz de pek iyi değil, üvey annem var kardeşimle annelerimiz ayrı. Aramızın da çok iyi olduğu söylenemez ama bu da saklanacak bir şey değil bilmesi lazım. Buraya da neden yazdığımı bilmiyorum ama sürekli gözlerim doluyor çok etkilendim. Kardeşimin bu işten de vazgeçeciğini hiç sanmıyorum ama her şeye rağmen söylemeli miyim?