Mirinda Yasak_elma asla söylemez bana binbir yemin ettirdi kimseye söyleme diye. Ama söylemeden yapamam bunu .
Yasak_elma Mirinda Ozaman sende unutacaksın bu konuyu samimide degilmişsin kardeşinlede zaten söylesende sana pek inanmaz hatta nişanlisıyla arasını bozmak istediğini falan bile sanabilir boşver bulaşma hiç.Biliyorum çok zor unutmak ve bildiğin halde söylelemek ama sonuçta çook uzun yıllar evvel olmuş bi olay yapacak birşey kalmamış sende oyüzden bişey yapma
Mirinda Dolunayy Dolunayy ya benim annem ve babam muhtemelen biliyorlar bu olayı. Ortak tanıdıklar falan var çünkü. Mutlaka duymuşlardır. Ay bile bile nasıl tamam derler onlara da o kadar sinirliyim ki
Dolunayy Mirinda O zaman nabız yokla bakalım ne diyorlar. Artık bilip de kabul ediyorlarsa söyleyecek söz yok.. şuan aklıma şey de geldi ,kendi çocuklarına da yapmış olabilir mi 🙄 toruna gelene kadar onlar da var..
Mirinda BQuen ya tek düşündüğüm şey bu. İlerde bu adam kardeşimin çocuğunu kucağına alıp sevecek, parka götürecek asla rahat etmez benim içim. İnşallah bizimkiler geçmiş gitmiş kafasında değillerdir.
Mirinda Tgc41 sağolun🙏 Dediğiniz gibi önce anne-babamla konuşurum sonra da kardeşime söylerim. Umarım hayırlısı olur.
Deleted_1 Mirinda ben olsam söylerim incelediği yerden kopsun yarın öbür gün keşke demekten şimdi söyle zaten aranız çok iyi değilmiş varsın konuşmasınlar ayrılmasa bile adama mesafeli olur çocuğunu emanet etmez
bitterdelisi24 Mirinda anlatmalısın dostum biliyorsan bunu kardesıne sen söyle ne yapacağına o karar versin
Rengarenk Bence de kardeşin ve üvey annenle aran iyi değilse, babanla konusabilirsin. Belki de biliyolardir diyosun. Ama net olarak bilmiyorsun. En azından bilmiyolarsa öğrenmelerini sağlarsın. Gerçekten çok zor bir durum. Allah yardımcın olsun