Arkadaşlar hala adet olamadım. Bu gidişle tam tatile gideceğimiz zamana denk gelicek. regliyken havuza denize girmenin bir yolu var mı ? Emzirdiğim için adet geciktirici hap kullanamıyorum 😔

Jelijeliboon Tampon veya regl kabı kullanabilirsin canım.Bunlar vücudun içine yerlestiridiği için dıştan fark edilimiyor ve dışarıyada sızıntı vermiyor.Yada daha reglin başlamamışken hemen bi eczaneye git regl engelleyi ilaçlar var ondan al olmadan kullanmayabaşlamalısın

Jelijeliboon Hiç kullanmadım canım ben reglken tatile gitmemeyi tercih ettim genelde ama gidenlerden kullandıklarını ve bi sorun yasamadıklarını duymuştum tabi kişinin hassasiyetine bağlı bişey bu💁‍♀️

Jelijeliboon tampon 6 saat kalırsa sorunlara yol açabilir. Ama havuzda veya denizde kullandıktan sonra hemen değiştirirseniz bir sıkıntı yaşayacağınızı sanmıyorum. Ama mutlaka sudan çıkınca değiştirin, onun dışında da 4-6 saatte bir değiştirmek gerekiyor.

Jelijeliboon Havuza veya denize girdikten sonra hemen değiştirin sorun olmuyor. 🙏 vücudunuz alerjik bir yapıya sahipse ilk başta kaşıntı olabiliyor ama aşırı olursa kullanmayın

Jelijeliboon kapta rahat edemeyebilirsin belki ama tampon iş görür, enfeksiyon da yapmaz ped muadili neticede sadece suya girdiğinde kullanırsın onun dışında normal ped

Jelijeliboon migrosta ve eczanede var. Ama çok uzun durmasın değiştir ben bugğn denize gittim 6 saat işk günü hastalığımın 3 kez değiştim bekleyince sorun olur diyorlar bilmiyorum doğru mu ama

Jelijeliboon tampon kullanın benimde erken geldiği için tatile denk geldi tampon aldım bi pakette 16 tane var taktıktan 4 saat sonra değiştirin zaten dolduğu zaman rahatsız ediyor batıyor kaşındırıyor öylelikle anlarsınız dolup dolmadığını 8 satten uzun durursa şok etkisi yaratıyormuş bu yüzden fazla uzun durmasın en ideali 4 saat havuza girdim ben tamponla bu arada