Benimki dün birden kendinden geçti şok oldum 😆 normalde hep konuşmalı geçiyor ama böyle değildi iki gün kaçamak yapalım dedik. Otelden atacaklar sandım 🤭 sizler ne konuşuyorsunuz bacılar ❤️🔥
Sex sırasında konuşma
Kirmizilamba ben konusma taraftari degilim tum dikkatim dağılıyor ve iliskiden haz alamıyorum
Aramsamsam mudehale edildi .
Kirmizilamba benim eşimde zaman zaman çok konuşur ben başlarda bi istemedim konsantre olamıyorum kafam dağılıyor dedim ama zamanla ben de alıştım 🤷🏻♀️
Kirmizilamba
Sex sırasında konuşurken daha çok haz alıyorum bende 🫣🤭 ama tabi ki yarın ne yemek yapsam gibi şeyler değil 🤣🤣🤣🤣
Ceydaaa2259 hahaha bi forumda görmüştüm evde ypgurt var mı vs diye konuşuyorlardı 🤭 ben de günlük değil ilk adapte olamamıştım cidden sonradan hoşuma gitti yalan yok 😊
Jelijeliboon ben de zamanla alışamlardanım önce aslında bi şok olmuştum sonra hoşuma gittiğini farkettim 😄
- Düzenlendi
Limonlupopkek tercih meselesi nasıl rahatsan öyle 💘
Kirmizilamba ay bende konuşma taraftarıyım ama bizimki çok utangaç Bi kere söyledim de kizara kizara bir kelime söylemişti 🤣
Kirmizilamba
Hahahha varmış demek ki öyleleri de 😂😂 evet güzel oluyor bencede 🤭😊
Cicilibicili ya ne naif ama 😊 belki açabilirsin sen konuştukça o da açılır
Kirmizilamba en azından ekonomi siyaset konuşmamışlar bu da bişey 😂
Bende çok severim hakaret ederim kızdırırım bazen pohpohlarım gaza getiririm😁
Emommom onu yapan da vardır gündemi kızıştırıp keyfine bakar 😄
reglolankedi ben bi gaza getirdim eşim kalp krizi getirecek sandım kalbi dışarıdan duyuldu böyle bi şey yaşadınız mı hiç valla o gün tırstım tövbe 😄😄
Kirmizilamba suan hamileyim pek o havalarda değilim yükselemiyorum o kadar zaten uğraşamam yani 😅ama doğum sonrası işler değişebilir bakalım biraz 40 çıkması falan derken özlemiş olur o zaman bi takım calismalarim olabilir 🤣
Cicilibicili 40 çok zor bekleniyor 🤭
Kirmizilamba o özlemle her şeyi yapabilir 😋😅