Limonlupopkek Kirmizilamba ben konusma taraftari degilim tum dikkatim dağılıyor ve iliskiden haz alamıyorum
Jelijeliboon Kirmizilamba benim eşimde zaman zaman çok konuşur ben başlarda bi istemedim konsantre olamıyorum kafam dağılıyor dedim ama zamanla ben de alıştım 🤷🏻♀️
Kirmizilamba Jelijeliboon ben de zamanla alışamlardanım önce aslında bi şok olmuştum sonra hoşuma gittiğini farkettim 😄
Ceydaaa2259 Kirmizilamba Sex sırasında konuşurken daha çok haz alıyorum bende 🫣🤭 ama tabi ki yarın ne yemek yapsam gibi şeyler değil 🤣🤣🤣🤣
Kirmizilamba Ceydaaa2259 hahaha bi forumda görmüştüm evde ypgurt var mı vs diye konuşuyorlardı 🤭 ben de günlük değil ilk adapte olamamıştım cidden sonradan hoşuma gitti yalan yok 😊
Cicilibicili Kirmizilamba ay bende konuşma taraftarıyım ama bizimki çok utangaç Bi kere söyledim de kizara kizara bir kelime söylemişti 🤣
Cicilibicili Kirmizilamba suan hamileyim pek o havalarda değilim yükselemiyorum o kadar zaten uğraşamam yani 😅ama doğum sonrası işler değişebilir bakalım biraz 40 çıkması falan derken özlemiş olur o zaman bi takım calismalarim olabilir 🤣
Kirmizilamba reglolankedi ben bi gaza getirdim eşim kalp krizi getirecek sandım kalbi dışarıdan duyuldu böyle bi şey yaşadınız mı hiç valla o gün tırstım tövbe 😄😄