• Cinsellik
  • BAKİRE BİRİSİ HAMİLE KALABİLİR Mİ LİNÇLEMEYİN

2 gün önce nişanlımla sadece seviştik ve bakireyim ama sürtünme yaşadık ama herhangi bir boşalma vs olmadı @ normalde reglim düzenli gelir bugün olmam gerekirken olmadım 22 yaşındayım ve ilk kez bie sevişme türevi birşey yaşıyorum internetten araştırdığımıza göre bakire biriside %10 ihtimal hamile kalabilirmiş ve korkuyorum bu konuyla ilgili bilgisi olan varya lütfen bilgi verebilir mi çok bilgisizim ve korkuyorum

HAMİLEMİYİN

Hayır
Evet
Bu anket sona ermiştir.

Gizemlibirisii Gulmemeliyim Gulmemeliyim 😂
    Kuzum bu nasıl bir soru boşalma yok , girdi çıktı yok bu sperm adamın içinde sana dua yoluyla gelipmi hamile birakcak 😂imkansız demeyi sevmem ama seninki böyle bir durum boşa kafayı yorma yani😂

Polyannacilik Lise birinci sınıf . Çok cahildik o zamanlar . Arkadaşım biriyle öpüşmüş ağlıyordu . Dedim ki niye ağlıyorsun? Hamile miyim acaba, dedi. Aaa nasıl yani dedim. O da öpüştük ama çok kısaydı dedi. Ben de o zaman olabilir demiştim ahdhjsjsj ona benzemiş😬

Gizemlibirisii eğer ki Meryem ana gibiysen evet hamile olabilirsin. 2 gün içinde de hamilelik belirtisi vermen muazzam. Yumurtlama zamanının üzerinden günler geçtikten sonra bile çoğu kadında belirti olmuyor. Öyle hemen şey şeyine değmeyle hamile kalınmaz. Öyle filmlerde falan izlediğiniz gibi bişey değil o işler

Yaşadığın şeyin suçluluğunu duyuyorsun sanırım😃 sürtünürken kıyafetleriniz üstünüzdemiydi? boşalma yoksa hamile kalmazsın merak etme 😄

Evet hamilesin hissediyorum 🤣🤣

Gizemlibirisii Bu söylediklerin birkere doğaya aykırı bişey😳Ortada boşalma yok,girip cıkma yok ee cocuk nasıl olacak adamın nefesiylemi hamile kalacaksın??bu sorduğun soruyu sende mantıklı buluyormusun gerçekten??Velevki hamilesin diyelim 2 gün icinde hamilelik belirtisi asla olmaz😂 bu söylediklerin aşırı saçma gerçek hayatta kimseye sorma sana gülerler alay ederler🙄😅

Gizemlibirisii ee madem bu kadar korkuyorsun sevişmeseydin bu kadar strese sokuyorsun kendini %100 kimse yok diyemez var da diyemez. milyonda bir bile olsa sürtünürken zevk suyunda bulunan spremle hamile kalma olasılığı elbet var. Bu kadar korkuyorsan dikkat et

Gizemlibirisii etmen guzum etmen 😂😂😂😂
      Regline 2 gün kala sadece sevişmeyle spermler ilahi bi güçle rahme ulaşmıyo merak etme çok özür diliyorum yaşın muhtemel ki benden küçük ama bu soruyu başka yerde sorma afedersin ama millet k.çıyla güler sana
      1.regline 2 gün kala yumurtlama günün değil
      2.sevişmeyle hamile kalınsaydı dünya nüfusu patlardı
      3.hamileliğin olması için o penisin içine girmesi lazım çünkü sperm oksijenle buluştuğu anda ölür öyle aktı gitti orama burama değdi falan Allahın işi yinede ama olacak iş değil
      4.kızma ama vallahi bak haydar dümene gelen sorular bile daha mantıklıydı
      5.evlenmeden sevişmeden en önemlisi çocuk yapmaya karar vermeden önce az vucüdunu tanı biyoloji araştır cinsellikle alakalı bişeyler öğren araştır yani yoksa arkadaşım misali 30 yaşında 2 çocuk annesiyken yumurtlamadan haberin olmaz biri sana yumurtlama dönemindemisin diye sorduğunda tavuk muyum ben der rezil olursun

Yorumunuz beni o kadar

Ruzgarin_kadini yorumunuz beni çok mutlu etti ve evet haklısınız çok bilgisizim ve sanki arkadaşımla konuşuyo gibi hissettim bilgisizim ve internetten baktığımda bakire biride hamile kakabilir zevk suyu dahi olsa diyodu ve korkmuştum 22 yaşındayım ve ilk sevişme deneyimim çok teşekkür ederim çok açıklayıcı oldu🥹🥹🫶🏻

Ruzgarin_kadini kız öyle söyleme ben tam regl olacağım gün ovulasyon yaptım ikiside koyu çıktı meğer o ay iki kere yumurtladım hastalığım geç geldi valla herşey olabilir bence insandan insana değişiyor

Fairytaleee ya sadece seviştik üzerimizde birşey yoktu ama öyle çok değmedi boşalmada oldu ama vajinama yakın biyerde değildi ben bakire olduğum için önemsemedim açıkcası ama reglim geciktiği için birazcık korktum dediğim gibi deneyimsizim ilk deneyimim sormak istedim