• Cinsellik
  • BAKİRE BİRİSİ HAMİLE KALABİLİR Mİ LİNÇLEMEYİN

Yorumunuz beni o kadar

Ruzgarin_kadini yorumunuz beni çok mutlu etti ve evet haklısınız çok bilgisizim ve sanki arkadaşımla konuşuyo gibi hissettim bilgisizim ve internetten baktığımda bakire biride hamile kakabilir zevk suyu dahi olsa diyodu ve korkmuştum 22 yaşındayım ve ilk sevişme deneyimim çok teşekkür ederim çok açıklayıcı oldu🥹🥹🫶🏻

Ruzgarin_kadini kız öyle söyleme ben tam regl olacağım gün ovulasyon yaptım ikiside koyu çıktı meğer o ay iki kere yumurtladım hastalığım geç geldi valla herşey olabilir bence insandan insana değişiyor

Fairytaleee ya sadece seviştik üzerimizde birşey yoktu ama öyle çok değmedi boşalmada oldu ama vajinama yakın biyerde değildi ben bakire olduğum için önemsemedim açıkcası ama reglim geciktiği için birazcık korktum dediğim gibi deneyimsizim ilk deneyimim sormak istedim

Gizemlibirisii ay siz nasıl hamile kalındığını biliyor musunuz fkdkd özür dilerim linç değil ama çok komik. Test yapın bi 😂

Gizemlibirisii iki gün önce diyosun .sürtünme yoluyla diyosun .boşalma yok diyosun ve hamilemiyim diyosun .imkansızın ötesinde bir soru sormuşsun .birincisi boşalma olmadan hamile kalamazsın ikincisi hamile kalsan bile 2 günde belli olmaz .korkmana gerek yok bebek felan yoktur .stres yaptığın için gecikme yaşıyosundur .

Gizemlibirisii İki gün içinde nasıl hamile kalıcaksın 🤭 kendini sitrese sokmuşsun ondan gecikmiştir

Gizemlibirisii aldıgın tepkiler senin için aslında yani böyle seylere girmeden kendi bedenimizi tanımamız ne yaparsan Ne olur korunma yöntemleri vs bilmemiz gerekiyor bence 16 yasından itibaren ihtiyaca gore daha da erken düzenli doktora gorunulmesi gerektigini düşünüyorum orda sana kademe kademe yasına gore söylüyorlar internetteki hersey dogru degil tam aradığını bulamazsın orda ben hala gidiyorum doktoruma evlenmeden once gene gittim eve donunce gene gidicem malesef bizimkiler evlenene kadar asla üstü kapalı bilinmesi gerekenleri konusmazlar evlendikten sonra bilmeden cocukları ola ola ogrenirler o zaman da gec olur birde evlenince de herseyi acık secik gereksiz bilgilerle anlatmayı kendilerine hak gorurler ama ondan once seni taslarlar sende hep yanlıs yaparsın o yüzden sen bilincli ol ogren topluma ve bilgisizlige kurban gitme

Gizemlibirisii bakire olan birisi hamile kalır. Hatta kızlık zarı doğumda yırtılan var. Ama sperm vajinaya girdiyse bu durumlar gerçekleşir. Bilmem anlatabildim mi? 🤷🏼‍♀️

Gizemlibirisii aşkım ben evli ve cinsel hayatı olan bir kadınım ben hamile kalamiyorum sen nasıl kalcan sadece sürtünmeyle korkma hamile değilsin