• Muhabbet
  • 💋Tanışalım kızçelerr 💋

İsmim buğlem 🙈
20 yaşındayım🧡
Trabzon’da yaşıyorum 👻
1 buçuk senelik evliyim 🥰
Çocuğum yok henüz ama düşünüyoruz artık 👻
Çalışmıyorum ev hanımıyım 🙈😂
Sizlerde kendinizden bahs edin kızçelerr tanışalım yeni gelenlerde vardır belki🥰

Cicekliperde maşallah Rabbim bağışlasın hangi üniversitede okudunuz acaba çok güzel yerleri vardır şehrimizin ama aşırı nemli

Cicekliperde gerçekten insanın cildi çok güzel oluyor mesela ben ilk geldiğim zaman el ayak parmaklarım yara oldu alışmamıştı sonradan yüzüm çok güzel oldu burada kreme falan ihtiyaç yok ama evler nemli benim bir odamda rutubet çok orayı kullanmıyorum o yüzden bu nemle nasıl başa çıkacağım bilmiyorum 😂🤦🏻‍♀️

Fairytaleee alışırsın ya bir şey olmaz. Ben de ilk gittiğimde hava kapalı diye üstüme ceket alıyordum pişiyordum 😂 sonra olayı anladım. Orada hava hep kapalıymış 😂😂 hatta esprileri vardı buraya iki kez yağmur yağar biri üç gün sürer birisi dört diye 😬😬

Fairytaleee ben de seda 😁 27 yaşındayım, iki çocuk annesiyim. Dört ay sonra 5 senelik evli olacam. Görsel sanatlar öğretmeniyim ama mesleğimi yapamadım henüz. Kpss ye hazırlanıyorum, seneye inşallah girecem sınava 😊😁 Adana’lıyım bu arada, o nem bizim burda da var 😅

Sedaa teşekkür ederiz nereden katıldığını da yazsaydın yarışmacı arkadaşlara başarılar dilerdik 😂💋