Umursamaz olmak istiyorum ya bunu Nasıl yapacağım bir yolu var mı acaba her şeyi kafaya takmaktan yoruldum lütfen akıl verin biraz

Peki keşke demekten alı kıyamıyorum kendimi sürekli keske derken buluyorum bunu nasıl aşabilirim

Peki cok zor basardim ama basardim. Herseyi takarak mutlu olamayacagimi gordugumde umursamaz olmayi basardim

• Peki bunu yanıtladı.
      • Peki bunu beğendi.

Peki keşke dediğin şeyleri geri dönüp tekrar düzeltebiliyor musun? Hayır. O zaman hayatı biraz akışına bırak. Yanlış kararlar verdin diye karaları bağlamak yerine aynı yanlışı yapmamak için yaptığın hatayla yüzleş ve onu idrak et. Kendini hataların ve doğrularınla sev. Kimse mükemmel değil. Baktın kafana takıyorsun kendi kendine “amaaan koy g*tüne” de. Rahatlatır 😇😂

Peki degistremeyecegin seyler icin pisman olmaman gerektigini kabul et ve sonra cok düşünme baska şeyler dusun cok onemseme :) yaptysan evet yaptm de gec yapmadysanda yapmadm de geç beni kabul eden boyle kabul etsin de :)

• Peki bunu yanıtladı.
          • Peki bunu beğendi.

Mavii__ bunun farkındayım aslında ama engel olamıyorum Yani beynimin içinde ötüyor her sey

Peki ben kendimi bildim bileli umursamazım. 😅 Yani sevdiklerimi düşünürüm tabiki ama öyle cok üzerine düşmem. Herşeyi akışına bırakırım, olacagi varsa olur zaten derim hep. Herşeyden önce kendi mutluluğumu düşünürüm. Önceden bazı şeyleri kafama takıyordum ama artik hic takmıyorum. Anı yaşıyorum. Geçmişime bakıp niye öyle dedim, keşke yapmasaydim demedim hic. Her hatamdan ders çıkardım, kimseye haddinden fazla değer vermiyorum. Biraz soğukkanlı yapım var zaten, kimseyi kafama takmam yani.

Sedaa ahahha😂😂refleks olarak çok kötü olan ben koşarak uzaklaşıyorum 🏃‍♀️

Deleted_1 kızz kaçma gell 😂😂 yakalayacağum seni🏃🏻‍♀️🏃🏻‍♀️ 😂 ay benim de tam tersi reflekslerim çok iyidir, elim cok hızlıdır. 😂😂

Peki ben önceden öyleydim herşeyi kafama takar kendi kendimi uzerdim ağlardım sonra dedimki aman kızım kim ne yaparsa yapsın herkes kendine yakışanı yapar şu an varya biri desinki sana şunu yaptım arkandan iş çevirdim eyvallah derim umrumda da olmaz ben eşim ve ailem disinda kimseyi önemsemem insan oğlu çiğ süt emmiş beklerim yani ama bu kafaya gelmek kolay olmadı 🙂 hobi edinin bir evcil hayvan sahiplenin ne bilim örgü örün mesela ben bunlara ek olarak sunum sayfası açmıştım yemek tarifleri falan yani kafanızı dağıtmaya bakın şimdiki aklım olsa hiç gereksiz insanları kafaya takmazdim örneğin amcamın kızı bana bir haksızlık yapmıştı o gün de ramazandi ağladım ağladım iftarı da açmadım ramazanı kendime zehir ettim şimdi diyorum ne gerek vardı boş insan için kendimi üzmeye hirpalamaya ☘️🙂

Sedaa haçen uşağum tutup napacaysun 🤣😂 ya ben çok özeniyorum mesela bişey fırlatınca havada tutana ben asla yapamam 🫣

Deleted_1 öpeceğum ula öpeceğum 🤣🤣🤣 ay gercekten biri sana birsey fırlattigin da kaçıyor musun , ben hava da yakaliyorum 😂 hatta fındık yerken fındiği havaya atıp ağzımla yakalıyorum, bazen de oğlum atar fındıgı, anne yakala der, ağzımla yakalar yerim 😂 kücükken erkek kardesim köyde dereye düşecekti, ani refleksle yakasindan tutup arkaya fırlatmıştım 😂😂😂 bazen sakarliklarim oluyor ama bazen de bardak tabak felan yere düşerken havada yakalayıveriyorum 🤣

Sedaa o zaman gel buraya bende seni öpeceğum 🥰😚
                        Ahaha inanmazsın ama gerçekten yüzüme gelir diye kaçıyorm😂🫣
                        Ayyy maşallah sana kuruyemiş olayını bende yapıyorum 100 kere yapsam bi kere denk gelir😂🤣hatta bi kere çıtır leblebiyle yaptım dankk diye ön dişime geldi ağrısından duramadım o gün bu gündür yapmam🤭😂

Peki sanırım fıtratla alakalı benim de dünya yansa umrumda olmaz. Tabi ben de bundan çekiyorum herşeyin aşırısı zarar ama gerçekten ne olursa olsun 2 dkdan fazla kafaya takmam asla düşünmem yastığa kafamı koyar koymaz uyurum. Sadece evlatlarımı düşünüyorum son 3 yıldır