Deleted_1 al bu yanacuğumdan bi makas 😚😚😀
Kızz Allah seni napmasın 😂 benimde bi arkadaşım vardi ayni senin gibi, okulda teneffüste bahçeye inemezdi, top oynayan erkekler vardı, kafama top gelirse diye korkusundan aşağı bahçeye inmezdi 🤣 kız ben futbolda kalecilik bile yaptım. 🤣 mahallede oynardik arkadaşlarla, beni hep kaleci yaparlardi 😂😂

Sedaa 😚birinden alsam öbüri küser da😂
    Ahahah😂😂 bende öyleyim kız aşırı tırsak biriyim ilk okuldayken kışın teneffüse çıkmazdım ya saçaklardaki buz kafama düşse bide nasıl hayal gücüyse hep o buzu dik şekilde kafama saplanmış hayal eder iyice korkardım 😂😂🫣

Deleted_1 diğer yanacuğumdan almazsan ben küserum zaten 😂😂☺🌸
      Ayy gercekten cok güzel hayal gücün varmiş 😂😂

Peki Ay bende aynıyım ya,napsam ne etsem rahat biri olamıyorum.Benim için bu çok yorucu bişey olmaya başladı artık 😖

• Peki bunu yanıtladı.
        • Peki bunu beğendi.

Sedaa ne güzel valla ya bunun sırrı nedir

Goat kesinlikle benim içinde umarım bizde aşarız bu durumu

• Goat bunu yanıtladı.

Annesivekizi kesinlikle yapı meselesi oh ne güzel yA ben takmıyorum falan modunda olsam da zihnimin içinde duruyor sürekli

Peki inşallah ya.bi gün diyorum tamam artık herşeyi kafaya takmayıp rahat olucam umursamayacağım 2 gün sürüyo yine aynı.milletin derdini bile dert ediniyorum sanki çok lazım ya

• Peki bunu yanıtladı.
              • Peki bunu beğendi.

Goat aynı ben ya nasıl aşacağım bilmiyorum yöntem bulursan bana da söyle canım

Peki valla sırrını bilsem söylerim ama bilmiyorum inan ki 😄 yapı olarak öyleyim sanırım. Küçükken felan kafama takardim herseyi ama büyüdükce ve yaşanmişlıklar da olunca insan daha iyi öğreniyor ne yapmasi gerektigini, 1 -2 defa darbe yiyince anlıyorsun o zaman kime nasil davranman gerektigini. En önemlisi de birinin her zor durumunda yardımına koşarken, senin ona ihtiyacın oldugunda sana yardim etmemesi cok koyuyor insana. Işte o zaman anlıyorsun kimse senden daha önemli değil. Kimseden bi beklenti içine girmem. Daha hayatımda hic bi komşudan bir şey istemedim, hep garantici bi insan oldum. Yani bir seye ihtiyacim oldugunda komşumun kapisini çalmam, markete gider alır gelirim. Eşimde aynı benim gibi, kimseye minnet etmez. Bu yüzden cok kafa dengiyiz eşimle, cok iyi anlaşiyoruz.
                Annem bile olsa haksizliga uğradigimda asla boyun eğmem, hakkımı savunurum. Bi olay karşisinda sessiz kalmam, tepkimi gösteririm. Asla kalp kırıcı konuşmam ama duygularımı karşı tarafa yansıtırım.
                Ben resim ögretmeniyim, cok büyük tablolarda yağlı boya felan yapıyorum, belki sinir yada stresimi böyle atıyorumdur bilemiyorum.

Peki terapi alsanız bir ara bende aldım çok iyi gelmişti ☘️