• +18
  • Arkadan boşalmak 🤗

Kızlar acil zor durumdayım kocamla neredeyse 2 senedir korunuyoruz ama artık içime boşalmak istediğini söylüyor bende istemiyorum ve nasıl korunacagimi biliyorum oda arkadan bosalmayi teklif etti ama istemedim napalim sürekli kavga ediyoruz

Kirpikprensinannesi95 boşalmanın sonucu çocuk olduğunu bilmiyor mı eşin anlamıyorum erkeklerde bı konularda fazla bencil davranıyorlar arkadan derken hem günah hemde sağlıksız olduğunuda bilmiyor eşlerin birbirilerine bu konularda emir vermesi bence çok yanlış mecbur değilsin anca yaparsa ertesi günü hapı kullanabilirsin diye biliyorum Allah sabır versin

Angellove2010 ona bakarsan kuzum prezervatif koruyucuğu en yüksek korunma yontemi ama onula bile hamile kalıniyor buna bizler kesin çözüm asla bulamayiz🤷‍♀️En kesin çözüm “no cinsellik” olur oda evli olundugu surece mümkün değil🤷‍♀️

Peki Arkadaşın eşi direk içe bosalmak istiyormuş prezervatif kullanmak istemiyormuş zaten

Yasak_elma istemesi degl oyle daha hoslarina gdyrmus biz hamile kalmak icin basladgmzda ve hamilelik boyunca doguma kadar hep icime bosaldi esim prezarvtfte kullanmadik bunin daha zevk verdgni soyledi onlarin tabiriyle et ete deydigi icinmis

Kirpikprensinannesi95 bence buna müsade etmemelisin ileride adım attıkça hem gaz kaçıracaksın hem de büyük tuvaletini tutamayacaksın. Üstelik günah boyutuna hiç girmiyorum. Bu senin bedenin kimse senin bedenin üstünde böyle hüküm kuramaz

Peki Evet bende oyle yazdım arkadaşa yada hap kullanacak iğnede olabilir hangisini secerse artık