edaaktas Kızlar regl belirtileriyle hamilelik belirtilerini birbirinden nasıl ayırıcam yardımcı olursanız sevinirim regl mi olucam hamile miyim diye düşünmekten usandım🤦🏻♀️ Erkenden test de yapmak istemiyorum
Mucize2 edaaktas yani bence ikisi farklı ve gerçekten anlıyorsun ben aynada fark etmiştim ilkinde giyinirken bi baktım sanki hafif çıkıntı oluşmuş karnımda kramplar bi değişikti göğüsleri aşırı dolgunlaşmıştı içimden kesin hamileyim demiştim 😂
edaaktas Papatyagelin01 bugün normalde adet olmam gerekirdi ama hala tık yok kasıklarıma da ara ara kasılmalar giriyor ne düşünceğimi şaşırdım valla
ezgiA Bende 22 adet olmam lazımdı olmadım hiç bi ağrı falan yok biraz daha bekleyip olmazsam eğer kan vericem
Mucize2 edaaktas gerçekten hamile kaldığında farkı anlayacaksın bence direk içgüdüsel oluyo ama tabiki en önemlisi kafaya takmamak stres çok etkiliyor
Papatyagelin01 Mucize2 peki nasil anlaşılıyor mesela arkadaşım hamileydi resmen yüzü parliyordu kızın ayrı bir güzellik vardı
Mucize2 Papatyagelin01 yanii benimde göğüslerim aşırı dolgunlaşmıştı baya fark ediliyordu oğlumda da aşırı bi koku hassasiyeti gelmişti bana nerde ne pişiyor 100 metreden anlıyordum kokuyordu öyle anladım birde kramplarım adetten farklıydı sanki rahmimde hücreler çalışıyo bağ yapıyo gibiydi yani böyle anlatacak kelime bulamıyorum ağrı gibi değil de daha çok elin kesilir de kaynaması için milyonlarca hücre orda çalışır böyle uyuşukluk gibi bişey olur ya onun gibi