Hayat_ Kizlar yillardir bu durumdan sikayetciydim ve sonunda çaldım kapisini asiri tatli bir kadindi ve sohbet ettik konustuk bana sorular sordu ruhuma dokundu resmen o kadar cok iyi geldiki kendime kizdim hatta daha once gitseymisim dedim. Orgazm olamama sorunum var demistim kendim denedigimde de o zevki yakaliyorum ama devamini getiremiyorum sanki bir anda uçup gidiyor o son noktayi , rahatlamayi olamiyordum ve ona bunu anlattim ve o an yay gibi olmam gerektigi söyledi haftaya seninle bunun için calisacagiz dedi ve yarin gorusmemiz var heyecanla bekliyorum. Evde de denedim kendim yine ayni sekilde o ani yakaladim ama o son rahatlamayi elde edemeden gitti. O an ne yapmam gerekiyor buyuk ihtimalle kendimi kasıyorum
Bsrkaya Hayat_ aayy bende merak ettim kız görüşmelerinde ne diyecek ne önerilerde bulunacak bizimle de paylaş 😚
Balbebekkkk Hayat_ Görüşmelerinizi bizimle de paylaşırsanız pek çok insana yardımcı olmuş olursunuz. Takibe aldım bekliyorum 🌺
ZRaporu Hayat_ canım senin adına çok sevindim. Bu konudan muzdarip olduğunu hatırlıyorum. Epeydir de göremiyordum seni. Umarım çözüme kavuşur.
Hayat_ Balbebekkkk tabiki bundan da buyuk zevk duyarim cunku tek seansı bile 400 tl ve her insanin bu parayı verip de gidecek durumu yoktur belkide bu durumda olan cok kadin var hepsine yardımcı olmak cok isterim
Bisaniye Kaç günde bir oluyor seans? Düzenli bir şekilde yakın zaman aralıklarında olursa eğer bir post açarsan sabitleriz. Belkide binlerce kadının ışığı olursun. Senin adına çok sevindim, umarım mutlu ayrılırsın, çözüme kavuşursun en kısa zamanda.
Hayat_ Bisaniye haftada 1 oluyor senasim ve senin aslinda oyle cok senaslık bir isin yok 1 kere daha gelsen yeterli suan seninle 2 inci senansimiz ve seninle konuştugumuz konulari normalde diger danışanlarimla 6 inci senasta konusuyorum dedi. Sen kendi isini kendin zaten cozmussun çoğu seyi öğrenmişsin dedi ve bana iliski sırasında neyi nasil yapmam gerektigini gösterdi. 3 uncu seansta yata yatarak gostericem dedi bu konu icin 3 uncu senastan sonra post acip herseyi anlatmak istiyorum belki benim gibi olup da terapiste gitmeyen kadinlara bir faydam dokunur🥰
Hayat_ Aselveasil tabi bu pazar 3 uncu senasima gidecegim nasip olursa suan tatildeyim pazartesi evime dönüp işlerimi hallettigimde uzunca bir post acip bu konuyu anlatmak istiyorum zaten😊