Kızlar ya oğluma hediye gelmişti bu sene büyük olmaz seneye de küçük olur ziyan olur kıyafet değiştirmek istiyorum ama hem geleli çok oldu hemde fiş yok LCW bu durumlarda değişim yapar mı bilgisi olan var mı 😳
LCW değişim
Ecivicivokke https://www.lcwaikiki.com/tr-TR/TR/yardim/8 şimdi sitesine baktım da canım 120 gün süresi ama sanırım fiş fatura olmadan iade almıyorlar sen şansını dene istersen hediye geld değişim kartı fiş almamışlar dersin
TombulHatun sağol kuzum bende gitmeyi düşünüyorum yani elimde kalıcak onun yerine kullanacağı bir şey alabilsem çok güzel olur tabi ki
Ecivicivokke inşallah değiştirirler kimse kolay kolay kıyafet almaz bebeğime bilirler beğenmezsem kullanmam 😂 kaynanam bile birşey alacağı zaman bana resmini atıyo en son sen beğenmezsen ben gündüzleri benim evde giydiririm sen görmezsin dedi 😂 en güzeli parasını versinler almasınlar kıyafet ben de kolay kolay kıyafet almam kimseye 😂
TombulHatun ben çocuğun yediği helal giydiği harama inananlardanim 😂😂 hediye geldiğinde genelde değiştiririm istediğimi alırım ama başkasının kuculenlerini de giydiririm ya hoşuma gittiyse tabi 🤭
Ecivicivokke ahaha anneannemin lafı ya 😂 ya bende öyle o yüzden giydirmeyeceğim kıayfeti almayın derim bende çok arkadaşlarımdan eşimin kuzenlerinden alırz veririz kullanırız kendim bile giymediklerimi küçülenlerimi teyzelerime kayınvalideme veririm 😂 eşimin patronu benim patrnum kızlarının küçülenlerini sağlamları verirler patrn adamınki kaliteli oluyor tabi ahahah 😂😂😂
TombulHatun tabi canım kaçırma onları 😂 benim çok değil kuzenimden bir kaç parça vardı ama onlarda küçülüyor daha da vermez kuzenim kardeşinin çocuğu oldu ona gider artık 😂 mecbur alacağız 😢 çok para anacim herşey ya😫
Ecivicivokke ucuz da olsa ben kullanırım ya. Çok şükür öyle takıntılarım yoktur bildiğim insansa giydirirm de veririm de günah hemen küçülüyor ben hamileyken kuzenlerim hep heves etti kıyafetler aldı çoğunu giyemeden küçüldüler makesef
TombulHatun benimde yok ya temiz olsun biraz da güzel olsun kafi
TombulHatun Alt tarafı kıyafet en kötü evde giydirirsiniz bunun için insanlari gereksiz strese sokmaya ne gerek var. Hayret ediyorum bende mi bi anormallik var yoksa bizim insanımız mi saçmalamaya başladı
Aramsamsam ben saçmalamayı severim çevremdeki kimse strese girmiyor siz dert etmeyn kendinize
Ecivicivokke yapıyorlar degısım ben cok yaptım öyle
bitterdelisi24 aaa süpersin teşekkürler 💃💃
Ecivicivokke fiş olmadan iade alıyor ancak alan kışın isim ve numarasını istiyor, alanın bilgilerini biliyorsanız sorun yok ben öyle değiştirdim bir kaç ürünü
Bilinmeyenlidenklem yani halam hediye almıştı kendi adıyla kaydetmiştir herhalde denerim yine de 😳
Ecivicivokke ben değişim yaptırırken yakın zamanda aldım hatırlamıyorum demiştim fişte yoktu barkodu ile girip değişim almışlardı bu konularda en sevdiğim firma lcw koşulsuz değişim yapıyor etiket üzerinde olunca
Duduklullavye aynen bende öyle düşünüyordum ama yorumlarla içim rahatladı 💃
Ecivicivokke iade almıyorlar ama değişim yapıyorlardı diye hatırlıyorum faturasız 🤷🏻♀️
Sept değişim yeter bana zaten ya💃