Aramsamsam TombulHatun Alt tarafı kıyafet en kötü evde giydirirsiniz bunun için insanlari gereksiz strese sokmaya ne gerek var. Hayret ediyorum bende mi bi anormallik var yoksa bizim insanımız mi saçmalamaya başladı
TombulHatun Aramsamsam ben saçmalamayı severim çevremdeki kimse strese girmiyor siz dert etmeyn kendinize
Bilinmeyenlidenklem Ecivicivokke fiş olmadan iade alıyor ancak alan kışın isim ve numarasını istiyor, alanın bilgilerini biliyorsanız sorun yok ben öyle değiştirdim bir kaç ürünü
Ecivicivokke Bilinmeyenlidenklem yani halam hediye almıştı kendi adıyla kaydetmiştir herhalde denerim yine de 😳
Duduklullavye Ecivicivokke ben değişim yaptırırken yakın zamanda aldım hatırlamıyorum demiştim fişte yoktu barkodu ile girip değişim almışlardı bu konularda en sevdiğim firma lcw koşulsuz değişim yapıyor etiket üzerinde olunca
Bilinmeyenlidenklem Ecivicivokke önceden sadece barkodlu işlem yapılıyordu ama artık yeni sisteme geçmişler ve alan kişi bilgisi olmadan yapmıyorlarmış, oğluma gelen 3 4 parçanın kimden geldiğini sora sora buldum en sonunda 🤦🏻♀️
gshande Ecivicivokke ben aldığım da fiş olmasa sorun olur mu değiştirirken ya da zaman cok önemli mi diye sormuştum bız yardımcı oluyoruz demişlerdi ama herkes aynı hoş görüyü saglamayabilir
E-C Ecivicivokke banada öyle oldu hediye geldi kasadaki çok eski sezon dedi dişte hok dedi neyse bı seferlik yardımcı olayım dedi iade aldı tamamen kasadakine bagli almazlarsa başka yerleride deneyin
Senayella Ürün hiçbir şekilde kullanılmadıysa değiştirebilirsiniz , yada ürünün fiyatını hediye kartına yükletip daha sonra hediye kartını kullanabilirsiniz .