Kızlar selamlar öncelikle uzun olabilir kusura bakmayın ama içimi dökecek kimsem yok. 1 temmuzda kaynanam ve belden aşağısı tutmayan 13 yaşında kaynim geldi. 2 ay önce doğum yapmıştım. 1 temmuzdan beri bendeler. Kaçarak evlendiğimde 1 ay onlarla kalmıştım ama böyle değillerdi. Kaynanam afedersiniz tuvaletini yapıyor el yıkama yerinde poposunu yıkıyor ellerini de yıkamiyor. Kaynımın altını almıyor hep bezi taşıyor koltuklar sidik içerisinde eşim değiştir sık sık diyor ama yok. Halılarım sidik. Duş yapmak için gece banyoya girdim banyo duvarları hep dışkı tuvalete gittim şifon basma yeri dışkı. Sabaha kadar ağladım çok titiz bir insanim bunları gördükçe kendimi yolasım geliyor sinirden. Eşime gösteriyorum birazdaha dayan gidecekler diyor. Daha 2 haftaları var ne yapacağım ben bilmiyorum. Ne desem dinlemiyor ne yapsam dinler ne yapmam lazım fikir verirseniz çok mutlu olurum şimdiden Allah razı olsun. Hakkınızı helal edin

kucukanne35 elim titredi ama burda yazmak sana fayda getirmez taktiksel bisey yok direk konusmalısın güzel bir dille anne evde cocuk da var biraz böyle seylere dikkat edelim vs gibisinden hani onu anladığını belirt cocuk da var yetişmek zor oluyor desen ..aslında bu gorev eşinin onun konuşması lazım hani idare et diyor tamam edersiniz de o zaman de ona ben idare ederim fakat midem almıyor vaktim yetmiyor sende bana yardım et o zaman diye kendi yapınca da aynı seyi söylemez bence gider konuşur annesiyle hemde o hasta cocuk için de iyi degil hijyenik degil onu da düşündüğünü belirt

kucukanne35 yazdıklarını kahvaltı yapmadan okumasaydım iyiydi🤮🤮
      Allah yardım etsin bacım gerçekten işin zor temizlik hassas noktam o yüzden seni çok iyi anlıyorum iki hafta daha sık dişini bidaha bu hatayı yapıp böyle uzun süreli kabul etme insanız sonuçta midemiz var🤦‍♀️

Nerde yaşıyor bu insanlar ya hiç mi temizlik adap bilmiyorlar

kucukanne35 ay gercekten inanamıyorum. Nasıl insanlar var. Kaynanan kendi evinde de mi böyle davraniyor, duvarlara kadar dışkı nasil bulaşiyor aklim almiyor, Allah yardim etsin canım, ben olsam kafayi yerdim heralde 🤯 kesinlikle eşin konuşmalı, hem yeni dogum yapmışsın, bebek enfeksiyon kapmaz inşallah. Hemde kaynın icin de geçerli temiz bir ortam olması lazim. Kaynanan neden böyle yapiyor ki.

Rouge Hep söyledim canım eşim gece 12 de geliyor eve midem almıyor kuscak gibi oluyorum diyorum benim midem de çok kötü lütfen yapma diyor güzel dille olmadı kötü konuşmam mi gerekiyor acaba anlamıyorum

Deleted_1 kusura bakma canım. Çok haklısın eşim de ileride ayni evde kaliriz diyordu oturdum konuştum asla aynı evde kalmam dedim ısrar edersen annemin yanına geçerim dedim. Her gün 5 kere tuvaleti domestosluyorum ciğerlerim ağrıyor artık

Katty kendi evinde öyle değil canım 1 ay yaşamıştım beraber pırıl pırıldı evi burda böyle yapıyor arkami toplayacaksın der gibi

Sedaa kendi evinde böyle değildi 1 ay kaldım yanında evi pırıl pırıldı tabi orda kendisi temizliyor ya. Peçete kullanmıyor sanırım tuvalette her seferinde büyük tuvaletten sonra lavaboda yıkıyor arka kısmını lavabonun altında dolap var hep diski izleri şu kalıntıları vardı.

kucukanne35 ay allah kolaylık versin bence yapma nede olsa sen temizliyosun bir yapma bakalım pislik içinde yasar mı kendi evinde öyle değilmiş demekki sen temizliyosun nede olsa diye takmıyor olmadı eşin gelene kadar da yapma bağrına tas bas burnuna mandal o da gorsun idare ediliyor mu

kucukanne35 eşin konuşmuyorsa sen kayınvalidene uygun bir dille taharet musluğunun yerini göster anne bu lavaboda el yıkıyoruz taharet musluğunda yıkaman daha sağlıklı olur hepimiz için diye bu konuşmadan çözemezkin yumuşak konuşmaktan anlamıyorsa dozunu biraz artıır. Allah sabır versin

Lavaboda popo yıkama olayını aşamıyorum 😵‍💫 Aklım mantığım almıyor. Niye orada yani? Çok iğrenç. Ben direkt yüzüne vururdum temizlik imandandır böyle şey mi olur. Evini b.k götürüyor resmen.