Sept Miniminibirperi canım seni de çağıracaktık ama gelirsin diye çağırmadıkk 😂😂 bu tweet geldi aklıma 🤤
Miniminibirperi Sept 🤣🤣🤣tam olarak söylemek istediğim 👍🏻 bi kaç saate çıkıcaz belki kötü hissediyordur kendini 🤲🏻
mamacita Miniminibirperi ama zaten biz tatile gittik ailece, yani ilk olsaydi bende davet etmeyebilirdim. İşin tuhafı eşim 2 3 gün önce hepimize denize gidelim diye teklifte bulundu. Aslinda bu kıskançlık uzun zamandır olan bişey artık sıkmaya başladı
Uykulupingue mamacita bence bu durumu eşinle başbaşa kalabilmek içinmiş gibi kullan,annem çocukla ilgilenir biz yüzeriz,hatta akşam bebeği anneme bırakıp biz çıkarız seninle ikili takılırız vs desen belki oda anneni kuma gibi değil,anne olarak görmeye başlar
Yokdahanelerrr mamacita "hayatım annemi de çağıralım mi çocuğa bakar bizde birbirimize odaklaniriz "deseydin tabi bunu annenin olmadığı yerde önce eşine danışmak amaçlı yapmalısın ki eşinin fikirlerini önemsediğini hissetsin.
mamacita Yokdahanelerrr bir tek bu deniz muhabbeti değil. Annem saçlarımı tarasa bile icleniyor. Sürekli ana kuzusu vs ima da bulunuyor
mamacita Uykulupingue bu yolu da denedim. En çok beni sevmen gerekiyor ama sen anneni seviyorsun diyor. Ki annemi yılda 3 4 defa tek görüyorum
Yokdahanelerrr mamacita eşin zor bir insan evet ama dengeyi korumak senin elinde dünya eşinin etrafında dönüyormuş gibi hissettir herşey onun içinmiş gibi o zaman değişir.
mamacita Yokdahanelerrr herşey onun için değil ve dünyayı onun etrafında döndürüp onu pohpohlamak istemiyorum. Kendisinin bu hastalıklı düşünceden kurtarmak istiyorum, sanırım aile terapistine gidecegim