Emommom zevk almadım demiş hanımefendi bilsem patlican kabak falan da dene derdim Ajshsbsjn
Kızlar bi bakın (ilişki)
Emommom nasıl bir azgınlıksa neler yaptırıyo insana 😄😄
Yokdahanelerrr zaten mevzu ondan ziyade kocasının bu durumdan zevk alması. Ki zaten hem salatalık hemde penis girecek kadar geniş bir yer varsa zevk almaması olası bir durum 😂
Sevdalugunhicsarmadi tövbeler olsun valla iğrençler 😂
Sevdalugunhicsarmadi Ne biçim cahilce yorumlar bunlar 😒Kadını aşağalamayı mı geldin?Zaten kötü hissediyorum demiş.Vajina esnek bir yer evet neyi soksan o girer!Sende dene istersen
Sevdalugunhicsarmadi Sacma olan gttı salatalık aldı geldı bunu nıye kabul ettı 😱😱😱
Sevdalugunhicsarmadi tavrınız hiç hoş değil
- Düzenlendi
Let_mekill_U sen ne diyon ya kendini kötü hisseden salatalığı sokmasına izin vermezdi soktuğu şey nimet bide ALLAH onu seyinize sokun diye yaratmadı ne biçim insanlar var ya yiyecekleri şeylerine sokarlar ağza alınmicaklari ağızlarına alırlar bide gelmiş burda böylelerini savunurlar ,😡😡
Matruskaa kabul ediyo bide kendini kötü hissettiğini söylüyo sana kötü hissettiren şeyi yapmasına neden izin verirsin öyle deilmi
minionss sizin ki pek hoş
@Sevdalugunhicsarmadi @Emommom sizler bu posta linç atmak için gelmişsiniz size rahatsız olduğumu açıkladığım halde boş boş konuşuyorsunuz bir doğum esnasında vajina ne kadar genişler bilginiz bile yok yapılan şeyin doğru olduğunu söyleyen olmadı bu postta bence burda asıl bilgisiz olan sizlersiniz lütfen postuma bidaha gelmeyin!
Sevdalugunhicsarmadi çık git ya valla insanı sinşrkendirmekten başka işe yaramıyorsun
Sevdalugunhicsarmadi yorum yapma hoşuna gitmediyse kimse kafana silah dayanamadı
- Düzenlendi
minionss böyle bir posta sakin cevap vermek ne mümkün git sen evde ne sebze varsa sok
Sevdalugunhicsarmadi hadi canım ikile gelme bidaha postlarıma
Sevdalugunhicsarmadi sorun sende bence gayet insan gibi yorum yapanlar var burada sen dön kendi uslubuna bak
Sevdalugunhicsarmadi bu efsane fikrlerni kendine sakla cahil seni
minionss senin kafada sapıkça fantezileri olan kadınlar demekki onlar da
Sevdalugunhicsarmadi fanteziyi ortaya atan ben değildim ay sen ne anlamaz bi insansın ya defol git şurdan
- Düzenlendi
minionss senin de hoşuna gitmiş ki kabul ettin